updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de Lliga Catalana Femenina: Bons partits al Vallès

Repassem el més destacat de la 8a Jornada de Lliga Catalana Femenina, on descansa la Salle Montcada. Interessant partits a La Roca i Granollers, un pel fet de considerar-se un "derbi" i l'altre per la intensitat que es preveu.

L'Associació Lleidatana, el nou líder en solitari de la categoria, té un partit força assequible a la pista de l'Ascó (18 hores) on no hauria de tenir problemes per guanyar i seguir encadenant victòries.

Els seus perseguidors, que juguen a casa, també són favorits:

La Roca - Joventut Mataró, 20h
Partit especial pel fet que algunes jugadores de La Roca l'any passat jugaven a Mataró (Gina Jorba i la portera Anna Costa). El pronòstic és clarament favorable a les locals que la setmana passada van guanyar de 14 gols a Vilamajor, però es considera un "derbi" i les mataronines jugaran molt motivades.

Granollers - Gavà, 19:20 hores
El Granollers és el favorit, però no es pot descartar res d'un Gavà que l'any passat ja les va sorprendre a la Copa Catalana i la setmana passada va aguantar molt minuts el potencial del Molins.

Molins de Rei - Vilamajor, 19:15 hores
El Molins ja es va refer de l'ensopegada amb el Granollers, i aquesta setmana rep un Vilamajor que està patint la duresa d'aquest tram de calendari.

La resta de partits són aquests:

OAR Gràcia- Sant Esteve Sesrovires, 18 hores
Els dos equips amb menys punts s'enfronten a Sabadell, on les sesrovirenques tenen l'opció mes factible a priori de sumar els seus primers punts. Però sent fora de casa de ben segur que no els serà fàcil.

Vilanova del Camí - Tortosa
El Tortosa visita la pista del Vilanova en un dels partits que es preveuen més igualats de la jornada. Veurem si el Tortosa es pot mostrar tan fort fora, com ho va fer la setmana passada a casa.

Entrevistes