updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Ribes i Coope Sant Boi són els primers líders

Bon inici del Ribes guanyant al Salvador Gimeno Foto: Joaquin Custodio(cedides per Handbol Ribes) Bon inici del Ribes guanyant al Salvador Gimeno

El passat cap de setmana va començar la Lliga Catalana femenina i el Ribes i la Coope Sant Boi són els primers líders dels dos grups.

GRUP A: Ribes primer líder

Les Franqueses 26–26 La Roca B
Sant Vicenç B 28–27 Granollers Atlètic
Martorell 26–28 Sant Esteve Palautordera 
Sant Joan Despí B 23–26 Ribes

Primera jornada apassionant amb quatre partits que van ser molt igualats i que fan preveure una lluita molt important per entrar en les tres places de fase d'ascens i així evitar el perill de la fase de permanència on, recordem, que aquesta temporada baixaran cinc equips.

El Ribes va aconseguir la diferència més gran, i per tant és el primer líder, guanyant a la pista del recent ascendit Sant Joan Despí B. Al descans les ribetanes ja guanyaven 12-17. La màxima golejadora va ser la visitant Virgínia Jodar amb 7 gols.

Cal destacar la victòria del Sant Vicenç B en el duel de filials davant del descendit Granollers Atlètic, que va tenir al màxima golejadora del mat, que fou Anna Savall amb 10 gols. Per part local tot molt més repartit amb 5 gols d'Ane Gonzàlez.

També la victòria del Sant Esteve de Palautordera a Martorell, en el seu debut a Lliga Catalana, amb 10 gols de Júlia Pou. Per part local va destacar Nahir Sofia Skerl amb 13 gols.

En el quart partit empat en el derbi vallesà jugat a Les Franqueses. La màxima golejadora va ser la local Andrea Rubio (9 gols).

GRUP B: Domina la Coope Sant Boi

Ascó 23–27 BCN Sants 
Esplugues 23–24 Vilamajor
Coope Sant Boi 32–17 Vilanova Camí
Terrassa 24–32 Palautordera

En aquest grup dues victòries àmplies per a la Coope (que és el primer líder) i el Palau. En els altres dos partits victòries foranes, destacant la del BCN a Ascó davant un equip que la temporada va jugar fases, però s'ha renovat quasi de forma completa. El Vilamajor va patir per guanyar a Esplugues.

Entrevistes