updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Granollers trenca la imbatibilitat del Molins en un gran partit

Les noies del BM Granollers van refer-se, i de quina manera, de l'ensopegada a casa contra La Roca guanyant "el partit de la jornada" a la pista del Molins de Rei. Un partit molt esperat després de la rivalitat esportiva que aquests dos equips van tenir l'any passat, i que les vallesanes van resoldre amb un marcador més ampli de l'esperat (24 a 29). Està clar que aquest any la lliga es presenta molt emocionant.

El partit va començar amb molta igualtat. Els dos equips volien ser conservadors, controlar els seus atacs i sobretot baser el seu joc en les dures defenses, però sense gaires contraatacs ja que els dos equips van treballar molt bé el replegament. El Granollers basava el seu joc d'atac en el bon treball entre les primeres línies i el pivot, juntament amb la gran definició de les seves extrems que en moltes ocasions finalitzaven les jugades cap a l’exterior. Un bon treball que al Molins li va costar de controlar. En atac les locals van estar prou bé, però potser amb massa pèrdues de pilota i de llançaments des de 6 metres, cosa que va fer que el Granollers marxés al descans un gol per sobre (12-13).

A l’inici de la segona meitat semblava que el partit es posava molt de cara a les molinenques, quan van aconseguir posar-se tres gols per davant. Però amb una defensa més pressionant i un gran encert ofensiu, les granollerines van fer-se amb el control del matx, i van provocar nous errors i precipitacions d'unes jugadores locals massa nervioses. Finalment, la distància es va anar eixamplant fins als cinc gols finals, guanyant l'equip que va saber superar millor els moments de més pressió.

La capitana del Molins de Rei, Inés Solana ens comenta les seves sensacions després de perdre aquest intens partit: “Ahora toca analizar estos errores cometidos pero "pasar página". Hemos tenido una oportunidad importante de dejar a un rival directo a 4 puntos, pero no lo hemos podido realizar. De todas formas, la liga y la competición sigue. Esta semana tenemos un partido muy importante contra otro rival directo que es el Gavà. Jugamos en su pista y será un partido súper complicado. No tenemos  margen de error si queremos seguir optando a las primeras posiciones de la tabla, así que, tendremos que realizar un partido casi perfecto si queremos obtener la victoria”.

CE Molins de Rei 24 - 29 BM Granollers

Entrevistes