updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

6a Jornada d'emocions fortes a Lliga Catalana femenina

Si la cinquena jornada de Lliga Catalana femenina ens va portar la sorpresa de la derrota del Granollers a casa davant La Roca (ja se sap que això dels derbis de vegades juguen males passades) aquesta 6a Jornada promet encara emocions igual o més fortes.

Grans partits a Molins i La Roca

El dissabte a les 19:15 hores, el BM Granollers té un altre compromís complicat ja que visita la pista del Molins de Rei, un dels tres equips que encara queden imbatuts. Un partit que sens dubte és el més destacat de la jornada, entre els dos equips que l'any passat es van disputar (i repartir-se) la Lliga Regular i el Top-4 de Lliga Catalana, i posteriorment van disputar les fases d'ascens a Plata Femenina.

I molt interessant és també el partit de La Roca, on les locals estan disposades a trencar la imbatibilitat d'un dels equips que es mantenen invictes, com és el Gavà. Veurem el nivell de les gavanenques que han fet un gran inici de temporada, ja que tot i que és cert que no han jugat amb cap de les favorites, la setmana passada van guanyar de 12 gols a l'Ascó.

La resta de partits de la 6a jornada són:

OAR Gràcia - Joventut Mataró, diumenge 12:30 hores
Les mataronines buscaran encadenar dos triomfs consecutius, a la pista d'unes vallesanes que busquen els seus primers punts a la lliga.

Salle Montcada - Sant Esteve Sesrovires, diumenge 12:30 hores
S'espera molta igualtat entre dos equips que encara no han guanyat, tot i que el Montcada ja va empatar a casa fa dues jornades amb el Mataró.

Vilanova - Lleidatana, 16 hores
Les lleidatanes són clares favorites ja que han demostrat que es troben molt per sobre dels equips que estaran lluitant per la permanència. Ja veurem què passa quan juguin contra equips de la part alta.

Ascó - Vilamajor, 17:30 hores
Set punts separen el Vilamajor de l'Ascó, que ha tingut un inici de lliga complicat i encara no ha puntuat. Veurem si a la seva pista les ebrenques comencen a refer-se de les quatre derrotes consecutives contra Roca, Molins, Granollers i Gavà. El Vilamajor, que es pot considerar l'equip revelació, buscarà no desenganxar-se de les posicions de privilegi.

Entrevistes