updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa Hidrocanal supera el Sanes a domicili

  • Escrit per CHSES.net / CATH

L'Handbol Tortosa femení va complir els pronòstics superant a domicili el Sant Esteve Sesrovires que estrenava entrenador.

Debut a la banqueta local de l'Antonio Buenestado, que va suplir la marxa del tècnic Diego Ponce per motius personals. Les sesrovirenques van plantar cara al seu millor rival, durant pràcticament tota la primera part de l'encontre (10-9 gols, al minut 22), per acabar cedint per un ajustat 11 a 14 gols, al descans.

A la represa, però, la millor qualitat individual de les tortosines els va permetre dominar el joc i el marcador, per emportar-se aquests punts, que no son de la lliga de les sesrovirenques.

El proper cap de setmana (3/4 de novembre) complicat desplaçament a Montcada i Reixach, per a enfrontar-se a LA SALLE MONTCADA, a un rival directe per a mantenir-se a la màxima categoria catalana.

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES 24 - 32 H. TORTOSA HIDROCANAL

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES: Nadia Ezzarouali, Blanca Armengol, Patricia Dorado (4), Marta Valdivieso (1), Yasmine Kay (2), Eli Buenestado (3), Agostina-Dana Estelrrich, Laia Faixó (3), Bel Martínez (4), Vanessa Miguel (1), Alba Buenestado (5), Judith Cortès, Helena Ramos(1) i Irene Mataró.
H. TORTOSA HIDROCANAL: P. Estorach, C.Gisbert (3), J.Cornejo (6), A.Rieres (1), N.Albaran, M.Valldepérez (3), P.Alcaide (2), J.Bertomeu (4), E.Sigüenza (9), G.Angel, M.Lliveria (1) i N.Cardena (3).

Entrevistes