updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: Els dos primers de cada grup amb un peu a la fase pel títol

Lleida Pardinyes i Sant Vicenç B, a dalt, Palautordera i Les Franqueses, a baix, ja tenen un peu a la fase pel títol Fotos dels respectius clubs Lleida Pardinyes i Sant Vicenç B, a dalt, Palautordera i Les Franqueses, a baix, ja tenen un peu a la fase pel títol

El passat cap de setmana es van disputar els partits corresponents a la 4a i 11a jornada del campionat, que ens han deixat a Palautordera, Lleida Pardinyes, Sant Vicenç B i Les Franqueses, molt a prop de la classificació per a la fase pel títol.

GRUP B

Classificació

Ascó 24–24 Vilamajor
Vilamajor 35–23 Ascó

El primer enfrontament entre els dos equips que fa més anys que juguen a  Lliga Catalana de forma ininterrompuda, va acabar amb un just empat, després d'haver-se arribat la descans amb 12-12. La màxima golejadora va ser la visitant Laura Delgado (7).

En el segon les vilamajorines van ser molt superiors i al descans ho tenien gairebé sentenciat amb un 22-13, després d'una gran exhibició ofensiva. La màxima golejadora va ser la vilamajorina Cèlia Fernàndez (9 gols).

Les Franqueses 38–22 Martorell
Martorell 25–31 Les Franqueses

L'equip vallesà va fer valer el sue paper de favorit, i de màxim golejador de tota la Lliga Catalana, per superar l'equip martorellenc amb gran facilitat.

En el primer partit l'equip franquesí va sortir fort (8-2 als 10 minuts) i al descans guanyava 17-12. La màxima golejadora va ser la local Eury Ruano amb 11 gols. Per part visitant Nahir Sofia Skerl amb 8.

En el segon partit les de Jordi Ausàs gairebé havien sentenciat al descans amb un 10-18 i després l'equip local va maquillar el resultat. La màxima golejadora va ser altra vegada Eury Ruano (10) i per part local Nuria Morlesin (8).

Cardedeu 22–45 Sant Vicenç B
Sant Vicenç B 40-19 Cardedeu

L'equip vallesà no va poder fer res davant del líder i continua sense haver pogut puntuar encara. En canvi les vicentines ja freguen la seva presència a la fase pel títol.
En el primer partit al descans s'havia arribat amb 11-26 i la màxima golejadora va ser la vicentina Aina Gallart amb 11 gols.
En el segon al descans el marcador estava en 25-12 i la màxima golejadora va ser la visitant Ivet Rodríguez (8 gols).

Granollers Atlètic 26–28 La Roca B
La Roca B 33-28 Granollers Atlètic

El derbi vallesà va ser favorable a l'equip roquerol que, amb els 4 punts, s'acosten a només 2 del seu rival, i sembla que hauran de lluitar per la tercera plaça junt amb el Vilamajor.

En el primer partit les roqueroles van donar un pas important per al triomf al tram final de la primer part amb un parcial de 0 a 5 que deixà el marcador en 12-16. Després van gestionar bé l'avantatge. La màxima golejadora va ser la roquerola Paula Ortega (10 gols).

En el segon l'equip roquerol va manar sempre, passant per 17-12 del descans i assolint un màxim avantatge de 8 gols (24-16). La màxima golejadora va ser altra vegada Paula Ortega, acompanyada de la granollerina Mireia Pascual, totes dues amb 10 gols.

 

GRUP A

Classificació

Canovelles 18-27 Lleida Pardinyes
Lleida Pardinyes 32–20 Canovelles

L'equip lleidatà va guanyar de forma molt clara els dos partits i, si no ens fallen els càlculs, ja estan pràcticament classificades per a la fase d'ascens.

En el primer jugat a Canovelles al descans les lleidatanes ja guanyaven 11-14 i a la represa van anar augmentant l'avantatge. Les màximes golejadores van ser la canovellina Lucía Granado i la lleidatana Aiora Orexa, totes dues amb 7 gols.

En el segon jugat a Lleida triomf encara més fàcil de les lleidatanes. La màxima golejadora va ser la local Montse Escala amb 9 gols.

Palautordera 28-20 Coope Sant Boi
Coope Sant Boi 22–28 Palautordera

L'equip palauenc va demostrar un cop més que és l'equip menys golejat de tota la lliga Catalana i va guanyar els dos partits amb solvència davant un equip de la Coope lluitador, però a un nivell inferior ara mateix. Les palauenques, igual que el Lleida Pardinyes tenen quasi els dos peus a la fase d'ascens.

En el primer partit jugat a Santa Maria de Palautordera l'equip local va sortir molt fort i al descans ja ho tenia encarrilat amb un 16-8. A la represa va mantenir la diferència. Les màximes golejadores van ser les locals Joana Andreu i Ruth Nicolau i la visitant Judith Pérez, totes amb 6 gols.

En el segon partit jugat a Sant Boi l'equip vallesà va haver de treballar més dur, ja que a l'equador de la segona part el marcador estava igualat a 19 gols. Les de Marc Lurbe van sentenciar amb un parcial de 3 a 9. La màxima golejadora van ser la local Paula Recio (6).

BCN Sants 19–34 Ribes
Ribes 27–20 BCN Sants

Dèiem que es preveien un enfrontaments previsiblement igualats, però sobre la pista l'equip ribetà va mostrar-se molt superior i amb el doble triomf presenta fins i tot candidatura per entrar entre els tres primers i jugar la fase d'ascens.

En el primer partit l'equip barceloní va començar bé (5-3), però de seguida l'equip ribetà es va posar a la feina i al descans tenia el partit pràcticament a la butxaca amb un 11-20. A la represa l'equip local es va enfonsar completament. la màxima golejadora va ser la ribetana Virgínia Jodar amb 9 gols.

En el segon partit l'equip del Garraf va dominar sempre, passant per 15-9 del descans, i l'equip barceloní va aconseguir mantenir millor el tipus a la segona part, que no pas el dia anterior. La màxima golejadora va ser altra vegada Virgínia Jodar amb 7 gols.

Descansava el Vilanova del Camí

 

 

Entrevistes