updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: El partit de la jornada a l'Espanya Industrial

Bon partit a l'Espanya Industrial entre el quart i el tercer classificats Foto: arxiu Bon partit a l'Espanya Industrial entre el quart i el tercer classificats

17a jornada a la qual s’ha arribat amb l’Associació Lleidatana clarament destacada en el primer lloc i amb forta lluita pel segon lloc de fases.

En els partits figuren en blau els equips que estan en posició de jugar fases d'ascens i en negre els que estan en posició de descens.

El partit de la jornada al pavelló de l’Espanya Industrial:
BCN Sants (4t) - Granollers Atlètic (3r), dissabte 19:30 h

Bon partit entre dos equips de la part alta. L’equip local, nou a la categoria, és la revelació de la temporada, i amb la seva defensa, que és una de les menys golejades, intentarà frenar un equip amb més potencial ofensiu, que és el segon més golejador després del líder.

A la 1a volta a l’Olímpic ajustada victòria local per 30-29.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

BCN Sants

4

19

25

25

E

G

G

G

P

Granollers Atlètic

3

23

29

27

G

G

P

G

P

Coope Sant Boi (12è) - Sant Vicenç B (11è), dissabte 18 h

Interessant derbi del Baix Llobregat on l’equip local, en zona de descens, rep un equip que està un punt per sobre, i per tant podrien canviar les tornes en cas de triomf local.

A la 1a volta victòria vicentina per 36-33

Canovelles (14è)- OAR Gràcia (6è), dissabte 20:30 h

El cuer rep un equip que està el grup de quatre equips que estan empatats en el quart lloc i que esperen ensopegades de Palautordera i Granollers Atlètic per donar-los caça. L’equip sabadellenc és superior però haurà d’estar encertat per guanyar un equip que millora dia a dia.

A la 1a volta victòria d’OAR per 31-21

Associació Lleidatana (1r) - Cardedeu (13è), dissabte 19:50 h

El líder, si no es despista, és molt superior. L’equip lleidatà només ha perdut un partit i és l’equip més golejador i el menys golejat, i les cardedeuenques només n’han guanyat un i són l’equip més golejat.

A la 1a volta victòria lleidatana per 22-29

Vilanova del Camí (10è) - Lleida Pardinyes (7è), dissabte 18 h

Partit intens el que es viurà a l’Anoia. L’equip local ha sortit de la zona de descens i busca el seu tercer triomf seguit, davant un equip que també està en el quartet que comparteix el quart lloc i no pot fallar si vol enganxar-se a la lluita per la segona plaça-

A la 1a volta clara victòria lleidatana per 26-18

Vilamajor (8è) - La Roca B (5è), dissabte 18:45 h

Derbi vallesà entre dos equips que no estan en el seu millor moment i només han guanyat un dels tres últims partits.

L’equip local està molt despenjat dels primers llocs i l’equip visitant aparentment també, però té dos partits pendents i de guanyar-los es podria situar en el segon lloc, perquè un és contra el “Palau”.

A la 1a volta victòria roquerola per 30-22.

Palautordera (2n) - Ascó (9è), diumenge 18:05 h

L’equip palauenc, deixant a part el líder, és el que té la millor ratxa, amb quatre victòries seguides i amb una sola derrota en els últims onze partits, cosa que les ha situat en el segon lloc, en posició de fases. Les asconenques, que ja han guanyat a dues pistes vallesanes (Vilamajor i Canovelles) aniran a buscar la sorpresa per consolidar-se a la zona mitja de la taula.

A la 1a volta victòria asconenca per 30-26, en un dels tres partits perduts pel Palautordera fins ara.

Entrevistes