updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa derrota el Vilamajor en un bon partit

L’equip tortosí afrontava el seu primer partit de la temporada davant la seva afició contra un rival desconegut i, a priori, complicat ja que l’Handbol Vilamajor es presenta a la màxima categoria de l’handbol femení català després d’assolir l’ascens a Lliga Catalana com a Campió de la categoria inferior, Primera Catalana, invicte tant a la lliga regular com a la fase final Top 4.

Des d’un principi, les locals van dominar i controlar el “tempus” del joc amb un bon plantejament defensiu i un atac fluid i ordenat, arribant a la mitja part amb un avantatge de 5 gols. A l’inici de la segona, les visitants van reaccionar, apropant-se a dos gols, però les tortosines no van perdre la concentració, fent una defensa aferrissada, amb moltes ajudes que van propiciar més sortides al contraatac. Les locals es van trobar còmodes en atac, amb l’execució de jugades i sistemes, que es va traduir en un resultat prou contundent.

Les tortosines van saber aprofitar l’oportunitat i van delectar el nombrós públics de la grada amb el seu millor joc oferint-li un d’aquells partit que fan afició, amb un joc emocionant i vibrant.

Handbol Tortosa Hidrocanal    33 - 26Handbol Vilamajor

H Tortosa: Paula Estorach i Nerea Cardona a la porteria; Mireia Andreu, Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Núria Albacar, Maria Valldepérez, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Cinta Gisbert, Eryka Sigüenza, Marta Lliveria i Gisele Angel.

Entrevistes