updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: BCN Sants, l'equip de la capital, és la revelació

El BCN Sants, l'equip de la capital, és la revelació Foto: @HandbolBCNSants El BCN Sants, l'equip de la capital, és la revelació

La 15a jornada de lliga va ser absolutament dominada pels equips locals que van guanyar tots els partits, inclosos els tres derbis del Vallès Oriental.

En els partits figuren en blau els equips que estan en posició de jugar fases d'ascens i en negre els que estan en posició de descens.

BCN Sants 31-25 Lleida Pardinyes

L'equip barceloní, la revelació d’aquesta temporada, ja encadena set jornades sense perdre i s'ha enfilat fins al quart lloc de la classificació a només quatre punts del segon lloc. Així mateix deixen enrere el seu rival en aquest partit, amb el qual havien arribat igualats a punts a aquest partit. En aquest partit les barcelonines van clavar més de 30 gols a un dels equips menys golejats de Lliga.

El partit el van començar dominant les visitants, però al descans l'equip local ja havia capgirat el marcador i guanyava 16-12. Després van controlar bé per acabar guanyant de sis gols.

La màxima golejadora va ser la local Marina Navalpotro amb 8 gols.

Granollers Atlètic 25-23 La Roca B

El duel de filials va ser igualat com es preveia i l'equip granollerí va sumar dos punts importants, amb els quals deixen les roqueroles a 6 punts, tot i que aquestes tenen dos partits pendents.

Al descans dominaven les roqueroles 12-14, però a la represa la defensa local va estar impecable encaixant només 9 gols.

La màxima golejadora va ser la local Laia Román amb 8 gols.

Associació Lleidatana 23-19 OAR Gràcia

L'equip lleidatà va donar un pas més cap a les fases d'ascens derrotant un possible rival, que ha quedat ja força despenjat a 11 punts de les lleidatanes i a 6 del segon lloc.

El líder ja dominava al descans de 7 gols (14-7) i van mantenir la diferència fins que quedaven deu minuts. Només al final les sabadellenques van maquillar el resultat.

La màxima golejadora va ser Ema Precup amb 10 gols.

Palautordera 31-24 Canovelles

Un altre derbi vallesà, que ja d'entrada apareixia desequilibrat a favor de les locals, que, en efecte, van fer valer la seva condició de favorites. Les palauenques es mantenen a dos punts del segon lloc de fases i amb un partit pendent.

La visitant Vanessa Nogales amb 7 gols va ser la màxima golejadora i per part local Cristina Vergés i Ruth Nicolau amb 6.

Vilamajor 35-24 Cardedeu

El tercer derbi del Vallès Oriental també va tenir color local, com els altres dos i com de fet ho va tenir tota la jornada en la qual cap equip visitant va aconseguir puntuar.

Al descans les vilamajorines ja havien tenien encarrilat el matx amb un 18-11 favorable.

La màxima golejadora va ser Aina Rossell, la jugadora mataronina del Vilamajor, amb 10 gols.

Vilanova del Camí 20-18 Sant Vicenç B

L'equip vilanoví tot i la victòria continua en zona de descens perquè la Coope, equip amb el que està igualat a punts, també va guanyar, però s'acosten a un sol punt del Santvi B i a dos de l'Ascó, els altres equips que ara mateix sembla que hauran de lluitar per evitar el lloc de descens que deixen vacant Cardedeu i Canovelles, que cada vegada semblen més predestinats a perdre la categoria.

L'equip local, amb una gran defensa, va dominar en tot moment (12-8 al descans) i 20-15 faltant cinc minuts i no va patir mai pel triomf.

La màxima golejadora va ser la local Tània Caldera amb 7 gols.

Coope Sant Boi 27-24 Ascó

Un altre duel entre dos equips que lluiten per evitar el descens i que es va resoldre a favor de les de casa que d'aquesta manera s'apropen a només dos punts de les asconenques i es mantenen fora de la zona de descens, tot i que empatades en el tercer lloc per la cua amb el Vilanova del Camí.

El partit va ser molt igualat (12-12 al descans) i les locals van decidir jugant amb serenitat en els moments claus.

La màxima golejadora va ser la visitant Natàlia Caldes amb 10 gols i per part local Marta Bennasar amb 6.

Entrevistes