updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Interessant partit a Sabadell

Imatge del partit OAR Gràcia - Santvi B Foto: oargracia.cat Imatge del partit OAR Gràcia - Santvi B

Dotzena jornada de lliga i penúltima de la primera volta, que acabarà abans de Nadal. Lleidatana i Granollers Atlètic estan en posició de fases i Vilanova del Camí, Cardedeu i Canovelles en zona de descens.

El partit de la jornada  a Sabadell:
OAR Gràcia (5è) - BCN Sants (7è), diumenge 12:45 h

És un dels partits teòricament més igualats de la jornada, almenys mirant la classificació, puntuació i evolució dels dos equips.

L’equip barceloní, després del seu ascens, està fent una gran temporada i ha sumat 8 dels últims 10 punts possibles Intentaran posar-ho complicat a un equip sabadellenc que s’està distanciant dels llocs de fases i no pot tornar a ensopegar a casa, on ja ha perdut tres partits (Lleidatana, Palau i Granollers Atlètic).

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

OAR Gràcia

5

14

26

24

G

G

G

E

P

BCN Sants

7

12

26

26

G

P

G

G

G

Associació Lleidatana (1r) - Coope Sant Boi (10è), diumenge 19 h

El líder sembla superior a un equip que va guanyar en el seu primer desplaçament, però després ha perdut en els quatre següents. Les lleidatanes ho han guanyat tot a casa.

Palautordera (4t) - Lleida Pardinyes (6è), diumenge 18:05 h

Un altre molt bon partit es juga al Vallès. L’equip palauenc repeteix a casa, rebent l’altre equip lleidatà després de la derrota patida la setmana passada contra el líder. El Pardinyes és l’equip menys golejat i les locals hauran d’estar molt centrades en atac.

Vilanova del Camí (12è) - Canovelles (14è), diumenge 18:30 h

Les vilanovines, després d’un bon inici, porten 8 jornades sense guanyar i ara tenen l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria en la visita del cuer. Però atenció perquè les canovellines estan millorant.

Vilamajor (8è) - Ascó (11è), dissabte 16:30 h

L’equip vilamajorí, campió fa dos anys, està molt despenjat dels de dalt, però no pot fallar a casa en la visita d’un equip que només ha pogut guanyar a la pista del cuer.

La Roca B (3r)- Cardedeu (13è), diumenge 10 h

Com passa de vegades, la rivalitat pot igualar la diferència entre els dos equips i provocar un matx igualat, entre un equip que lluita a dalt i un que ho fa per evitar el descens.

Granollers Atlètic (2n)- Sant Vicenç B (9è), diumenge 18:05 h

Duel de filials amb aparent superioritat d’un equip local que va de fer tota una demostració a Sabadell i ja encadena quatre victòries seguides.

Entrevistes