updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primer triomf del Joventut Mataró femení

  • Escrit per TOTMATARO.cat

El sènior femení del Joventut Mataró, després del correctiu rebut a la primera jornada davant d'un dels gran favorits, com és el Lleida, ha aconseguit la primera victòria de la temporada en el seu primer desplaçament, que el feia a una pista assequible, i davant d'un rival de la "seva lliga" com és el Sant Esteve Sesrovires.

I el triomf no ha estat fàcil. Aquella pista sempre ha estat complicada, fins i tot en moments de més potencial de l'equip, i després d'uns primers compassos en que el Joventut ha manat al marcador, el partit s'ha igualat molt i ja acostant-se al final l'equip local ha agafat dos gols d'avantatge. Però en els cinc minuts finals l'equip mataroní ha sabut mantenir la serenitat i apretant més en defensa i amb encert en atac ha pogut donar la volta al marcador.

Destacar a part de la victòria la reaparició, després de 16 mesos sense jugar, de Cristina Moreno, una jugadora que pot donar força ritme a l'atac des de la posició de central a mesura que vagi agafant la forma.

SANT ESTEVE SESROVIRES 21 - JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 23

JOVENTUT MATARÓ: Maria José Pérez (portera, 11 aturades), Cristina Pi (6), Diana Gomà (2), Isabel Latorre (3), Irene Hernández, Laura Gallego (6), Irene Chiva (2), Paula Soler (2), Montse Solà, Marta Sánchez (1) i Cristina Moreno (1).
Parcials cada 5 minuts: 1-2, 3-5, 4-7, 6-9, 9-9, 11-11 descans; 12-12, 15-15, 17-17, 19-17, 21-23 

Entrevistes