updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: L'Associació Lleidatana líder en solitari

L'Associació Lleidatana no ha cedit cap punt Foto: Associació Lleidatana L'Associació Lleidatana no ha cedit cap punt

La quarta jornada de lliga ja ens ha deixat a l'Associació Lleidatana com a líder solitari sense haver cedit cap punt, mentre que el BM La Roca B encara està imbatut, però ha cedit dos empats.

El partit de la jornada a La Roca:
La Roca B 30-22 Vilamajor

L'únic partit entre dos equips imbatuts va acabar amb clar triomf local. D'aquesta manera l'equip roquerol atrapa el seu rival en el segon lloc i deixa la Lleidatana com a líder en solitari.

L'equip local va manar en tot moment. Al descans ho feia de quatre (16-12) i després va doblar l'avantatge a la segona part.

Els 10 gols de Laura Delgado per part visitant de poc van servir davant un equip roquerol molt compacte on van marcar fins a 11 jugadores.

Lleida Pardinyes 26-18 Vilanova del Camí

L’equip anoienc va perdre la imbatibilitat davant d'un equip més experimentat i que necessitava el triomf per no deixar escapar els primers.

Al descans les lleidatanes ja manaven per 14-9 i no van patir gens a la represa.

Les màximes golejadores van ser la local Elisabeth Martínez i la visitant Ainhoa Guisado amb 5 gols.

Ascó 30-26 Palautordera

Les asconenques van aconseguir derrotar les palauenques, cosa que no havien fet la temporada passada, i així sumar la segona victòria seguida.

Al descans les locals guanyaven 13-9 i van mantenir l'avantatge al final, tot i que durant la segoan part van arribar a guanyar de 8 (24-16).

Les màximes golejadores van ser Henar Martínez (10) per part local i Cecília Campins (8) per part visitant.

Cardedeu 22-29 Associació Lleidatana

L'equip de Vujasinovic, que és l'equip més golejador i el menys golejat, ja s'ha quedat com a líder en solitari després de guanyar a Cardedeu i que el Vilamajor perdés a La Roca.

L'equip local va resistir fins al descans (13-13), però després el potencial ofensiu visitant es va imposar, tot i que no van poder trencar el partit fins els darrers minuts.

Ema Precup amb 13 gols va ser el puntal lleidatà i Cristina Giró (7) la màxima golejadora local.

OAR Gràcia 31-21 Canovelles

L’equip local ja va sentenciar el partit al descans amb un 19-10 i després es va relaxar, augmentant només en un gol la diferència.

La màxima golejadora va ser la visitant Natàlia Anadón amb 8 gols.

Granollers Atlètic 30-29 BCN Sants

L’equip barceloní va veure trencada la seva imbatibilitat, però va fer un gran partit a l'Olímpic. Les barcelonines van dominar absolutament la primera part arribant al descans amb 9-18 favorable i quan quedaven deu minuts encara guanyaven de 6 (21-27). Però no van poder resistir la pressió defensiva local i els nervis les van trair en el tram final.

La local Laia Román va ser la màxima golejadora amb 14 gols.

Sant Vicenç B 36-33 Coope Sant Boi

L'equip vicentí va sumar els primers punts en el derbi del Baix Llobregat, repetint el triomf de la temporada passada, però en aquesta ocasió amb molts més gols.

L'equip local va dominar quasi sempre (20-15 al descans i 29-19 als 10 minuts de la segona part). Al final la Coope va maquillar el resultat.

La màxima golejadora va ser la local Noèlia Ruiz amb 7 gols.

Entrevistes