updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Empat entre Gavà i Tortosa en l'estrena de la Lliga Catalana

  • Escrit per CH TORTOSA / CATH

L’inici tortosí en la màxima competició de l’handbol femení a Catalunya es va desenvolupar en una jornada marcada per la forta pluja, desplaçant-se el dissabte la nit a la difícil pista de l’Handbol Gavà. Les inclemències del temps també es van viure dins el pavelló, patint inundacions en els vestidors i entorn de la pista.

Molt ambient i amb molt públic a la graderia. L’equip tortosí va sorprendre les locals amb un inici de partit molt fort i ràpid, amb avantatge al marcador, una defensa ben posicionada i un contundent i ordenat a l’atac. Les locals no van reaccionar fins a la meitat de la primera part, que, amb un enduriment defensiu combinat amb una excessiva permissivitat arbitral, va provocar la cessió de les ebrenques del control del marcador. Al minut 28, una sortida desafortunada de la portera de l’equip tortosí fou sancionada amb l’expulsió amb targeta roja, cosa que ocasionà el debut de la jove portera juvenil del Tortosa, Nerea Cardona, que, tot i la seva joventut i inexperiència en la categoria, va tenir una actuació destacada.

L’inici de la segona part fou massa dubitatiu, davant la dura defensa del Gavà les tortosines van tardar en tornar a concentrar-se arribant a una diferència màxima de quatre gols. Progressivament, les visitants van millorar clarament en tàctica ofensiva i van anar ordenant la defensa, tancant línies fins arribar a una molt bona defensa. La disciplina de les tortosines va conduir-les fins l’empat final. Repartiment de punts i satisfacció per la superació de les diverses dificultats sofertes.

HANDBOL GAVÀ 25 - 25 CH TORTOSA HIDROCANAL

CH Tortosa: Paula Estorach i Nerea Cardona a la porteria; Mireia Andreu, Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Núria Albacar, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Maria Valldepérez, Cinta Gisbert, Eryka Sigüenza i Gisele Angel.

Entrevistes