updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Primera jornada de Lliga Catalana Femenina: Sense sorpreses

Aquesta setmana va començar la Lliga Catalana Femenina, la màxima categoria de l'handbol català femení i ho va fer amb ben poques sorpreses. Tots els grans favorits per estar a dalt van guanyar amb facilitat els seus respectius partits.

Remarcar que com era d'esperar Granollers, La Roca i Molins de Rei van guanyar a casa respectivament a Salle Montcada, OAR Gràcia i Vilanova del Camí amb molta facilitat. Un altre equip que també va guanyar amb molta facilitat va ser la Lleidatana que va superar 22-34 al Joventut Handbol Mataró, les lleidetanes que la temporada passada jugaven a Plata han començat fort la lliga i no van donar opcions a les mataronines.

Segurament l'única sorpresa d'aquesta primera jornada de lliga va ser la victòria d'un acabat d'ascendir com el Vilamajor davant el Sant Esteve per 30-13. La sorpresa no és tant la victòria de les locals, sinó amb la facilitat que ho van fer davant d'uns dels equips que porta més temporades en aquesta categoria. Tal i com vam dir a la prèvia, el matx més igualat era el que disputaven Gavà i Tortosa, i al final la igualtat va ser tanta que el partit va acabar amb empat a 25 gols.

Resultats de la 1a jornada de lliga

Joventut Mataró - Associació Lleidetana 22-34
La Roca - OAR Gràcia 33-23
Vilamajor - Sant Esteve Sesrovires 30-13
Gavà - Tortosa 25-25
Molins de Rei - Vilanova Camí 22-17
BM Granollers - Salle Montcada 35-13
L'Ascó descansa.

Entrevistes