updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

L’Handbol Tortosa es posa a prova a Sagunt

Joan Rieres, president; Pere Gisbert, entrenador; Nerea, Maria, Cinta, Gisele, Jèssica, Paula E.; Manel Alcaide, delegat; Paula A., Eryka, Aida, Núria i Jenny Joan Rieres, president; Pere Gisbert, entrenador; Nerea, Maria, Cinta, Gisele, Jèssica, Paula E.; Manel Alcaide, delegat; Paula A., Eryka, Aida, Núria i Jenny

L’equip sènior femení de l’Handbol Tortosa es va desplaçar el cap de setmana passat a Sagunt per disputar un amistós amb un nou equip local format amb jugadores que competien a la màxima categoria d’handbol femení de l’Estat que han desaparegut per motius econòmics. Entre les jugadores d’aquest equip cal remarcar noms tan il·lustres com: Tere Tur, Paula Simescu i Mar Navarro. Jugadores que havien competit en diferents equips en competicions europees.

Enfrontar-se a un equip d’aquesta categoria era un repte per a les jugadores que han entrat en rodatge per començar una nova temporada a la competició de la Lliga Catalana Sènior Femenina que començarà el proper dissabte amb un desplaçament a la sempre difícil pista del Gavà. I que aquest any, serà un campionat de lliga catalana dels més competits d’aquests últims anys en equips que no defraudarien res ni mica a la primera nacional.

L’Handbol Tortosa es presenta per a la temporada 2012-2013 amb l’equip una mica renovat per la marxa d’alguna jugadora però amb la base de les noies de casa reforçades amb alguna nova incorporació per encarar un calendari que es presenta exigent i de màxima competitivitat. Tot i que per motius de estudis i feina quatre jugadores del equip no es van poder desplaçar a Sagunt.

El partit el va marcar tant un equip com per l’altre, amb una contundent defensa i una bona resposta a les porteries, a falta de rodatge es podria dir que el partit va ser d’un nivell fora del normal, tant en defensa com en atac. El resultat final va ser de Sagunt 26 - Tortosa 23.

Entrevistes