updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Molins encara una nova temporada a Lliga Catalana

Ben entrat l’estiu vam conèixer la notícia –que no per esperada, va ser menys trista– que degut a la situació general de crisi, falta de subvencions i patrocinadors, el CE Molins de Rei femení havia de renunciar per segona temporada consecutiva a l’ascens a Divisió de Plata femenina que s’havien guanyat a la pista. “Un cop assumida la decepció ara només toca pensar i preparar els nous objectius de la temporada 2012-13 a la categoria de Lliga catalana”, ens comenta la seva capitana Inés Solana.

La temporada l’encaren amb tres baixes importants: l’extrem esquerre Anna Llopart, la pivot Sandra González i la portera Xivi. En canvi, han reincorporat a dos jugadores a l’extrem dret (Natalia que l’any passat va estar lesionada, i Núria del sènior B), i han fitxat a la lateral Judith Toro, una jugadora amb una gran fortalesa física i bon llançament, i la portera Lorena, jugadora amb una gran projecció i qualitat.

Però el cert és que la base de l’equip i del cos tècnic seguirà sent el mateix que va aconseguir l’ascens la passada temporada, i això lògicament els farà la feina més senzilla. A la banqueta l’entrenadora Isa Rabassa, acompanyada enguany per una ajudant, la Carlota Ruiz, i la Sandra González que per decisió personal passarà de jugadora a delegada. “Sens dubte un cos tècnic que sabrà treballar, motivar i portar l’equip als objectius marcats”.

El Molins va començar la pretemporada a finals d’agost. Com a tests importants han jugat al camp del Lleida, on van guanyar de dos gols, a La Roca, on el triomf va arribar en l’últim llançament del matx. Aquest diumenge 23 de setembre es farà la presentació de l’equip jugant de nou contra el Lleida, llestes ja per començar la lliga el proper 29 de setembre enfront el Vilanova del Camí.

Repetint objectius una temporada més
La capitana de l’equip ens explica les seves sensacions de cara a la temporada que començarà ben aviat: “De moment les sensacions i perspectives són bones. L’equip està treballant bé i totes estem agafant un bon ritme per començar de la millor manera possible la temporada. El primer objectiu és quedar entre les quatre primeres de la lliga per optar un any més a jugar el Top-4 i tornar a jugar unes fases d’Ascens. Una lliga que es presenta més competitiva que l’any passat. Hi ha el Lleida, recent baixat de Divisió de Plata, un equip que lluitarà per les primeres posicions de la classificació, com el Granollers, La Roca (molt reforçada), el Gavà,  el Tortosa,  nosaltres i la resta d’equips que lluitaran per batre a qualsevol equip i per guanyar les posicions que cadascú es mereixi”.

Entrevistes