updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum #LligaCatFem: El Lleida Pardinyes es queda sol a dalt de tot

L'equip lleidatà és líder solitari fb Handbol Pardinyes - Joan Vallverdú L'equip lleidatà és líder solitari

En la cinquena jornada els dos equips que havien fet el ple de punts es trobaven a Lleida i allà es va viure un gran partit que ha donat el lideratge en solitari al Lleida Pardinyes.

El partit de la jornada a Pardinyes:
Lleida Pardinyes 24-23 Granollers At.

Els dos primers classificats es disputaven el ceptre de líder que es va quedar finalment a Lleida, després d'un grandíssim partit on les joves granollerines van plantar cara a un equip amb jugadores molt més experimentades.

Cristina Morell (Lleida Pardinyes) i Clàudia Corbera (Granollers Atlètic) van ser les màximes golejadores amb 9 gols cada una.

Canovelles 19-22 Gavà

El tercer equip imbatut, l'equip gavanenc, va demostrar una vegada més que aquesta temporada aspira a tot. Va superar un rival dur com el Canovelles en un partit molt defensiu i amb els dos punts se situa en segon lloc, encara imbatut, a un sol punt del líder.

Cynthia Gonzàlez va ser la màxima golejadora local, amb 6 gols, i Jana Castañera, de la selecció catalana juvenil, ho va ser de les visitants, amb 9.

Ascó 18-13 Sant Vicenç B

El primer líder va trencar la mala ratxa després de tres derrotes seguides amb un gran treball defensiu superant amb les seves armes a l'equip menys golejat de la lliga. Al descans l'equip local dominava 11-8, però a la represa encara van intensificar la seva defensa, deixant l'equip vicentí amb només 5 gols en 30 minuts.

L'asconenca Natàlia Caldes amb 6 gols va ser la màxima golejadora.

Banyoles 18-23 Vilamajor

El campió va guanyar davant un equip banyolí que està millorant les seves primeres prestacions, però encara no ha pogut puntuar. Al descans ja dominaven les vallesanes per 7-10.

Laura Delgado, del Vilamajor, va ser la màxima golejadora amb 9 gols.

Coope Sant Boi 27-27 Perelló

L'equip subcampió de la temporada passada no va poder aconseguir la seva segona victòria i es va allunyant dels primers llocs. Va topar amb un equip perellonenc que va plantar-li cara i se li va emportar un punt.

La primera part va ser de les locals, amb bona defensa i contraatac, per arribar al descans amb 13-9. Però a la represa l'equip visitant va fer un joc molt bonic i efectiu per acabar remuntant, i deixar el partit en un just empat.

Quatre jugadores perellonenques van marcar 5 gols.

Palautordera 26-27 La Roca B

Magnífic derbi vallesà on l’equip palauenc va fer una gran primera part per marxar als vestidors dominant per 14-11. A la represa les roqueroles es van anar refent per acabar guanyant en els darrers instants.

Natàlia Gallego, per part local, i Paula Ortega, per part visitant, van ser les màximes golejadores amb 10 gols cada una.

Les Franqueses (13è) - OAR Gràcia B (12è), ajornat fins el 12 de gener

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes