updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Gran partit entre el campió i un dels tres imbatuts

Imatge d'un partit entre Vilamajor i Gavà d'una temporada passada Arxiu Imatge d'un partit entre Vilamajor i Gavà d'una temporada passada

Quarta jornada a la qual s’arriba amb tres equips que han fet el ple de sis punts: Granollers Atlètic, Lleida Pardinyes i Gavà.

El partit de la jornada a Vilamajor:
Vilamajor (5è) - Gavà (3r), diumenge 12 h

Gran partit al Joan Sapé entre el campió i un dels tres equips que han guanyat els tres partits, però que ho tindrà complicat per mantenir la seva ratxa en el frenètic ambient del pavelló vilamajorí que, de ben segur, empentarà les seves jugadores per aconseguir el segon triomf consecutiu.

Granollers At. (1r) - Ascó (9è), diumenge 11:30 h

Més fàcil, d’entrada, sembla tenir-ho el líder, que rep un equip que va començar com a líder però ha encadenat dues derrotes seguides a casa seva.

Lleida Pardinyes (2n) - Canovelles (7è), dissabte 19 h

Les lleidatanes, el tercer equip imbatut, reben un equip sempre difícil i que fins ara només ha perdut amb les campiones vigents. Però sembla que l’ambient de Pardinyes ha de decantar el matx cap a casa.

La Roca B (8è) - Banyoles (13è), diumenge 12.30 h

Les roqueroles són favorites davant un equip que compta els seus partits per derrotes.

OAR Gràcia B (11è) - Coope Sant Boi (12è), diumenge 17:15 h

L’equip gracienc, recent ascendit, rep la visita del subcampió que, sorprenentment encara no ha puntuat, i necessita fer-hi si no vol quedar molt despenjat de la lluita per les places d’honor.

Perelló (10è) - Palautordera (4t), diumenge 18 h

Molt bon partit també a les Terres de l’Ebre, on l’equip local busca la primera victòria en el seu ambient després d’haver guanyat el primer partit a Banyoles.

Sant Vicenç B (6è) - Les Franqueses (14è), diumenge 11 h

Les vicentines han començat fortes com ho demostra la pallissa que van clavar a la Coope a domicili. Ara, davant el cuer, sembla que han de mantenir la ratxa.

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes