updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El títol de Copa Catalana pel Castelldefels, el millor equip femení de Catalunya

El Castelldefels va rubricar l’excel·lent temporada de l’ascens a Divisió d’Honor aconseguint el títol de Copa Catalana Femenina a La Llagosta, contra el Gavà. El dissabte, el millor equip català del moment va haver de superar el Molins de Rei, l’altre equip que enguany s’ha guanyat el dret a pujar (en aquest cas a Divisió de Plata). Es va imposar la lògica i l’interessant encontre va acabar amb triomf de l’equip de categoria superior per un clar 39-26.

El diumenge, el rival a la final era el Gavà, que dissabte va sorprendre el campió de la fase regular de Lliga Catalana, el BM Granollers per un ajustat 29-26.

La final, per tant, tenia un clar favorit, però des de l’inici de matx es va veure un Gavà molt motivat, amb ganes de donar una bona imatge i sense cap mena de pressió. Això va permetre veure un partit atractiu i molt ofensiu. Només cal veure que es va marxar al descans amb un 22-16 al marcador favorable al Castelldefels.

A la represa, el Castelldefels va estar durant molts minuts mantenint la renda de gols, però a la part final les gavanenques van remuntar posant una mica d’emoció al tram final. Es van arribar a posar a quatre gols (31-27) a falta de quatre minuts, però finalment es va imposar la lògica i el Castelldefels va poder aixecar la Copa catalana.

Fase final de la Copa Catalana Femenina

SEMIFINALS (dissabte a Guiera)

Castelldefels 39 - 26 Molins
Granollers 26 - 29 Gavà


FINAL (La Llagosta, diumenge 17:45)

Castelldefels 34 - 29 Gavà

Campió Copa Catalana Femenina 2012
Esportiu Castelldefels

Entrevistes