updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Interessant partit al Perelló on reben el segon

El pavelló del Perelló viurà un bon partit (imatge del Perelló- Canovelles) Foto: Handbol Perelló El pavelló del Perelló viurà un bon partit (imatge del Perelló- Canovelles)

26a jornada a només 5 del final i en la qual l’interès principal radica en la lluita per assegurar la permanència i també en veure si el segon també cau al Perelló en el partit de la jornada.

El partit de la jornada al Perelló:
Perelló (5è) - Coope Sant Boi (2n), dissabte 20 h

Les perellonenques, que ja van ser les primeres de tombar el Vilamajor, volen intentar també fer-se amb els dos punts davant el segon classificat i posar encara una mica d’emoció en la lluita pel segon lloc. Sobretot tenint en compte que, a part d’aquest partit, la Coope, no té un calendari fàcil ja que juga contra dos equips que lluiten per evitar el descens (Les Franqueses i Vilanova), tenen el derbi contra Gavà i en el darrer partit juguen a Vilamajor. I recordem que acaben de perdre a casa contra l’Ascó...

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Perelló

5

28

530

 504

G

G

P

P

G

CoopeSant Boi

2

36

630

537

G

G

G

G

P

Granollers Atlètic (6è) - Palautordera (9è), diumenge 10 h

Derbi vallesà entre dos equips que han d’assegurar la permanència i que estan separats només per dos punts.

Ascó (11è) - La Roca B (7è), dissabte 18:15 h

L’equip asconenc, remant contra corrent, ha sortit de la zona de descens amb tres victòries seguides, però encara està en la 5a plaça per la cua que podria rebre un “descens per compensació” i els de sota estan molt a prop.

Sant Joan Despí B (14è) - Lleida Pardinyes  (4t), diumenge 12:30 h

L’equip lleidatà no pot fallar a la pista del penúltim, tot esperant ensopegades de la Coope.

Vilanova del Camí (13è) - Vilamajor (1r), dissabte 16 h

L’equip vilanoví necessita un triomf davant del líder per poder continuar lluitant per la permanència i hauran de canviar molt respecte al que van fer davant Les Franqueses.

Les Franqueses (10è) - Gavà (8è), dissabte 21 h

L’equip franquesí que el dijous va perdre contra Canovelles (22-27) un partit endarrerit podria atrapar el seu rival, un fet destacat tenint en compte que al final de la 1a volta els separaven 8 punts.

Castelldefels (12è) - Sesrovires (15è), diumenge 17 h

L’equip local, caigut en zona de descens, té una bona oportunitat per sumar dos punts.

Descansa Canovelles (3r)

L'equip canovellí va guanyar el dijous a Les Franqueses (22-27) i encadena ja set jornades sense perdre (13 dels últims 14 punts) i se situa ja en el tercer lloc del campionat, això sí amb un partit més que els altres equips que disputen aquesta plaça.

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes