updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia #LligaCatFem: Duel entre dos equips en perill a Vilanova del Camí

El pavelló de Vilanova del Camí en ocasió de la visita del Perelló Foto: arxiu El pavelló de Vilanova del Camí en ocasió de la visita del Perelló

Arribem ja a la 25a jornada i en acabar en quedaran només cinc en aquest llarg campionat que ja té decidides tres coses: Vilamajor jugarà fases, Sesrovires i Sant Joan Despí B baixaran.

El partit de la jornada a Vilanova del Camí:
Vilanova del Camí (13è) - Les Franqueses (11è), dissabte 16 h

Gran partit entre dos equips que lluiten per evitar el descens i que estan en clara progressió. Sobretot l’equip de l’Anoia que en les quatre últimes jornades quasi ha sumat tants punts (8) com en les disset anteriors (9).

Les franquesines han anat portant una marxa més regular, però també han fet una embranzida en les darreres sis jornades en les quals han sumat 8 punts... i la setmana passada van posar en problemes al Vilamajor.

 

Lloc

Punts

GF

GC

Últims cinc partits

Vilanova Camí

13

17

523

557

G

G

G

P

G

LesFranqueses (-1 partit)

11

19

506

518

P

G

G

G

P

Coope Sant Boi (2n) - Ascó (12è), dissabte 17:30 h

Un altre bon partit on els dos equips s’hi juguen alguna cosa. A l’equip local li falten només quatre punts per assegurar les fases d’ascens. Però rep un equip en zona de descens i que també necessita puntuar.

Vilamajor (1r) - Canovelles (4t), diumenge 19 h

Derbi vallesà on l’equip visitant intentarà posar les coses complicades al més que possible campió. Les vilamajorines de moment tenen les fases però encara els falten tres triomfs per assegurar el títol i en aquest partit buscaran el primer.  

La Roca B (8è) - Castelldefels (10è), diumenge 13 h

Partit compromès per a l’equip visitant molt amenaçat pel descens i que intentarà sorprendre l’equip roquerol que ha perdut pistonada en les darreres jornades (Només 2 punts dels últims 10 possibles).  

Gavà (6è) - Perelló (5è), dissabte 21 h

Tots dos equips estan en zona tranquil·la i poden jugar un partit sense massa pressió.

Sesrovires (15è) - Granollers Atlètic (7è), dissabte 20:30 h

L’equip granollerí pot donar un pas més cap a la permanència.

Palautordera (9è) - Sant Joan Despí B (14è), diumenge 17 h

També les palauenques han d’aprofitar la visita d’un equip ja descendit per sumar i allunyar-se una mica de la zona de descens que no tenen tan lluny.

Descansa Lleida Pardinyes  (3r)

Podeu enviar fotos, més informació o cròniques a gol@cathandbol.cat

Entrevistes