updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Adriana Ascaso (BM Granollers): "Haurem de donar el màxim. En un partit pot passar qualsevol cosa"

  • Escrit per ELOI SIVILLA

"El club aposta fort per nosaltres i així ens ho ha demostrat sempre des del primer dia" Adriana Ascaso (BM KH7 Granollers)

La setmana de la gran fase final de Lliga Catalana Femenina (el Top-4), entrevistem la portera del BM Granollers i campiones de la fase regular, la mataronina Adriana Ascaso. Amb ella parlem una mica del seu equip i de com afronten un cap de setmana tan especial.

Com afronta l’equip el Top 4?
Amb moltes ganes i il·lusió, confiant amb les nostres possibilitats i conscients que haurem de donar el màxim. Per ara hem tingut molt bons resultats i tenim ganes de seguir així, creiem en el projecte i en les nostres possibilitats i volem emportar-nos la victòria a la final.

Aquest play-off és cosa de dos, de Granollers i Molins, o La Roca i Tortosa també tenen opcions?
Jo crec que tenen opcions, però la diferència a la classificació entre el primer i el quart classificat és d’onze punts, que crec que són força punts. A la fase regular nosaltres i Molins hem demostrat estar per sobre de Tortosa i La Roca, però ara en un partit pot passar qualsevol cosa i això fa que ells tinguin opcions. En un partit poden passar mil coses, que tinguis un mal dia, que elles estiguin encertades, que pateixis un mal arbitratge i altres coses que fan que les forces s’igualin.

Per tant la semifinal davant La Roca d’assequible res de res?
Està complicat per tot el que t’he dit. Però nosaltres confiem en el nostre joc i les nostres possibilitats i si juguem com ho hem fet fins ara tenim moltes opcions de passar a la final. Ara, un partit dura 60 minuts i s’han de jugar i fins que no s’acabi no pots cantar victòria.

En un hipotètica final Granollers - Molins quina pot ser la clau del partit?
L’efectivitat de cara a porteria, sobretot això i després les pèrdues de pilota. Els dos partits de lliga regular que hem jugat han estat molt igualats i això és el que va marcar el desenllaç final. Els dos equips si arribem a la final intentarem fer el nostre joc i es veurà un partit de molta qualitat i igualat on el xut a porteria i les pèrdues determinaran qui és el guanyador.

El club us ha comunicat en cas d’assolir l’ascens si pujareu de categoria o si renunciareu per problemes econòmics?
Crec que ara estem molt lluny d’això. Hem de guanyar el play-off pel títol i després la fase d’ascens. Per ara només hem aconseguit el primer repte que era guanyar la lliga regular, i ara toca el Top 4 i després haurem de disputar les fases d’ascens. Però jo crec que el club aposta per aquest projecte, ja ens han felicitat pel títol de lliga regular i ens han dit que confien en nosaltres per arribar a les fases d’ascens. Jo crec que si s’aconseguís l’ascens el club faria l’esforç econòmic per jugar a la categoria estatal, ara d’aquí allà poden canviar les coses. Però el club aposta fort per nosaltres i així ens ho ha demostrat sempre des del primer dia.

Entrevistes