updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa es classifica pel Top-4 i com a tercer classificat

  • Escrit per TORTOSA / CATH

El Tortosa va aconseguir el seu objectiu de la temporada, classificar-se pel Top-4, i finalment ho van fer com a terceres classificades. Aquesta posició la van certificar després d'un excel·lent partit a Valldoreix, amb disciplina en el joc i encert a la porteria, replegant-se ordenadament a una eficaç defensa i llençant els contraatacs amb velocitat i control de la pilota. 

A l’inici de la represa es va perdre una mica la concentració, cosa que fou aprofitada per les locals per intentar apropar-se en el marcador. En cinc minuts, es va esmortir la reacció local, tornant al joc habitual de les tortosines per a desesperació de les vallesanes que, tot i passar a un joc quasi violent, no van poder fer res per evitar l’àmplia derrota.

Amb aquest resultat l’equip tortosí es classifica com a tercer millor equip d’handbol femení català en categoria absoluta, assolint per mèrits propis la plaça al TOP4 que es disputarà el proper cap de setmana a Molins de Rei:

CLUB HANDBOL VALLDOREIX 19 - 34 CH TORTOSA HIDROCANAL

Tortosa: Paula Estorach i Estefi Ocaña a la porteria; Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Núria Albacar, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Maria Valldepérez, Cinta Gisbert, Noel Uriarte i Gisele Ángel.

Entrevistes