updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El femení del Joventut cau a la pista del líder Granollers

  • Escrit per TOTMATARO.cat

El femení del Joventut Handbol Mataró va perdre clarament a la pista del líder, el BM Granollers, i perd ja definitivament les opcions de jugar el "play-off" per al títol, que disputen els quatre primers.

El líder va decidir el matx amb una sortida explosiva i amb un parcial de 5-0, gràcies a una defensa molt compacta que va resultar impenetrable per a l'equip mataroní. Al descans es va arribar amb 12-6 favorable a les locals.

Després a la represa, l'equip del Joventut va estar més ficat en el partit i el matx va ser més igualat, amb un parcial en aquesta segona part de 14-11.
 
Destacar en atac l'aportació de Patrícia Pereira en el que era el seu darrer partit ja que torna a marxar cap a Escòcia per motius laborals, i que s'unirà així a les moltes baixes que té l'equip i que han dificultat molt la tasca del seu entrenador Xavi Pont en aquestes darreres setmanes.

GRANOLLERS 26 - 17 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Ana Costa i Elena Garcia porteres; Alba Sevilla (5), Diana Gomà, Isabel Latorre, Laura Gallego (1), Laura Cardoso, Marta Laplana, Roser Villalba, Marta Sànchez (2), Irene Hernàndez, Saray Romero (2), Patricia Pereira (7).

Entrevistes