updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa guanya a Gavà i és a un pas del Top-4

  • Escrit per HANDBOL TORTOSA

Els dos equips necessitaven guanyar per mantenir l’opció de classificació per a la fase final del Campionat de Catalunya, però el bon joc del bloc tortosí, demostrant el seu ferm compromís, no va cedir, enduent-se els dos importants punts guanyats per qualitat de totes les jugadores  i el  treball de tot un bloc.

Ambient molt tens i amb molta pressió tant a la graderia com a la banqueta local. Amb un inici de partit molt fort i ràpid (m.10: 1 a 5), amb una defensa molt ben posicionada i un contundent i efectiu atac, les tortosines van arribar al minut 15 amb un resultat favorable (4-8). L’equip local va avançar línies, amb una defensa a partir de mitja pista que, combinada amb una excessiva permissivitat arbitral, va provocar un enduriment en les seves  accions defensives. Les tortosines van saber concentrar-se, sense cedir el control del joc, arribant a la mitja part amb un avantatge de tres gols (8-11). 

A la represa, les locals van iniciar una defensa amb pressió per tot el camp i on els protagonistes fores  els àrbitres que  van oblidar-se del xiulet, deixant passar accions clares d’exclusió, incloent una pilotada a la cara de la portera . Les tortosines no van desconcentrar-se i van anar tota la segona part davant al marcador, assolint per dret propi i per bon joc , una victòria molt treballada i desitjada.

HANDBOL GAVÀ 24 - 27 CH TORTOSA HIDROCANAL

Tortosa: Paula Estorach i Estefi Ocaña a la porteria; Mireia Andreu, Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Núria Albacar, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Maria Valldepérez, Cinta Gisbert, Noel Uriarte, Judith Toro i Gisela Angel.


Entrevistes