updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa guanya i torna a la quarta plaça

  • Escrit per HANDBOL TORTOSA

Les tortosines van iniciar el partit molt concentrades, malgrat la pressió de conèixer el resultat de l’Ascó, perquè una victòria els permetria assolir el quart lloc en la classificació general.

Una primera part excel·lent, amb una defensa ben organitzada i contundent, un atac ordenat i molt creatiu, una porteria encertada i un control absolut del tempus del partit, va permetre arribar a la mitja part amb una diferència de 12 gols. A la represa, tot i l’encert de la porteria tortosina, hi va haver un cert relaxament propiciat per l’àmplia diferència en el marcador que va abocar-les a precipitacions en el tir, pèrdues de pilota i una certa relaxació en defensa que van portar al resultat final.

Ara les tortosines depenen dels seus resultats, per classificar-se per disputar el Top 4 per segona temporada consecutiva, que se celebrarà el cap de setmana del 31 de març i 1 d’abril a de Molins de Rei.

Handbol Sant Vicenç 17 - 28 Handbol Tortosa Hidrocanal

Tortosa: Paula Estorach i Estefi Ocaña, porteres;  Mireia Andreu, Aida Rieres, Núria Albacar, Maria Valldepérez, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Cinta Gisbert, Noel Uriarte, Judith Toro i Gisele angel.

Segueix l'actualitat de la Lliga Catalana femenina a la secció de CATHANDBOL
CONSULTA LA CLASSIFICACIÓ
comenta via twitter a #lligacatfem

Entrevistes