updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El femení del Joventut pateix per guanyar l'OAR

  • Escrit per TOTMATARO.cat

El femení del Joventut tenia una bona oportunitat per retrobar-se amb el triomf i aconseguir la segona victòria de la segona volta, en la qual havia aconseguit tres empats per una victòria i una derrota, ja que rebia l'OAR Gràcia un equip que està per sota seu a la classificació. Però finalment va haver de patir més del previst per sumar els dos punts.

A la primera part el Joventut va fer un partit magnífic en tots els aspectes, amb bona defensa, ben recolzada per l'actuació de la portera Anna Costa, i també en atac, arribant al descans amb 16-10 favorable, que encarrilava molt bé l'objectiu.
 
Però a la represa l'equip local va sortir com si ja estigués tot fet i les sabadellenques amb un parcial d'1-7 van igualar el marcador, aprofitant que la defensa local era molt tova i el seu atac estava bloquejat, i després fins i tot es van posar per davant. Per sort el Joventut va controlar els nervis i va reaccionar serrant les dents en defensa i amb alguna sortida en contraatac, més centrades en atac i tornant a donar la volta al marcador, per acabar tres gols per damunt.

Link amb la notícia original

Entrevistes