updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa guanya i segueix lluitant pel quart lloc

Nova victòria, molt treballada i intensa des de l’inici del partit, contra el sènior del Vilanova del Camí, equip en ascens seguint els seus darrers resultats en lliga.

El primer quart d’hora de partit va ser per a les tortosines que amb un ritme constant i amb jugades ben treballades i ordenades van controlar totalment el joc tant en atac com en defensa, deixant l’equip contrari descol·locat i a remolc en el marcador.

Novament es va gaudir d’un partit d’handbol d’acord amb la categoria, amb un excel·lent posicionament en el camp de les locals, amb unes ràpides i ordenades transicions atac-defensa que deixen palesa la progressió del joc tortosí, acompanyat de l’excel·lent actuació de la portera, Paula Estorach, amb l’aturada de tres penals consecutius.

Victòria molt important per a les aspiracions tortosines que a més de sumar els dos punts,  acumula diferència de gols al seu favor que poden arribar a ser molt valuosos al final de la temporada.

La propera jornada desplaçament a la pista bressol de l’handbol català, disputant-se el quart lloc de la classificació contra BM La Roca.

Handbol Tortosa Hidrocanal 30 - 18 Club Handbol Vilanova del Camí

Tortosa: Paula Estorach i Estefi Ocaña, a la porteria; Núria Albacar, Paula Alcaide, Gisele Angel, Jèssica Bertomeu,  Jenifer Cornejo, Cinta Gisbert, Aida Rieres, Judith Toro, Noel Uriarte,  Maria Valldepérez.

Entrevistes