updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Joventut femení rei de l'empat

  • Escrit per TOTMATARO.cat

Després d'haver perdut moltes de les esperances de poder jugar el "play-off" en perdre el darrer partit a casa davant del Tortosa, el femení del Joventut ha fet possiblement el millor partit de la temporada davant d'un dels equips punters, jugant a un nivell amb el qual potser s'estaria parlant de poder jugar el Top 4.

El Joventut ha dominat el partit en tot moment, davant d'un Gavà que a la primera volta havia guanyat a Mataró per 22-26, però al final la sort no ha acompanyat i l'equip s'ha hagut de conformar amb el tercer empat en les darrers cinc jornades. S'ha jugat un gran partit en defensa i es resolia bé en atac i al descans es dominava per 12-16.

Però a la represa el problema han estat les excessives pèrdues de pilota que han permès que l'equip local s'anés apropant fins que han empatat de penal a falta d'un minut. A la darrera jugada Laura Gallego ha rebut un penal que ha llançat amb el rellotge ja a zero, però la portera local l'ha aturat evitant la victòria mataronina, que hauria estat el resultat més just. Llàstima.

GAVÀ- JOVENTUT MATARÓ 24-24

JOVENTUT MATARÓ: Elena Garcia portera; Cristina  Pi (1), Diana Gomà (3), Isa Latorre, Alba Sevilla (8), Laura Gallego (3), Laura Cardoso (1), Marta Laplana (1), Roser Villalba, Jana Corcobado, Marta Sànchez (1), Irene Hernàndez, Saray Romero, Patri Pereira (6).

Entrevistes