updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa s'imposa al femení del Joventut

  • Escrit per HANDBOL TORTOSA / TOTMATARO.cat

L'equip femení del Joventut va acabar cedint davant del Tortosa, un rival directe a la classificació, i d'aquesta manera se li complica molt l'accés al "play-off" final per al títol.

Les tortosines no van cedir l’avantatge en el marcador en cap moment del partit, portant sempre la iniciativa en el joc, però amb un marcador molt ajustat que no permetia relaxar-se i exigia  la màxima concentració. Un cop més, l’equip tortosí ens van delitar amb una espectacular defensa que va mantenir durant tota la segona part; cap dels dos equips va abaixar el nivell, imprimint gran ritme i demostrant el bon estat físic de les jugadores, amb un joc emocionant i vibrant. Partit seriós i molt contundent.

Amb aquesta victòria, l’Handbol Tortosa puja un lloc a la classificació general, empatades amb l’Handbol Gavà en cinquena posició i lluitant per assolir una de les quatre places que donen accés al top4.

Club Joventut Handbol Mataró 23 - 25 Handbol Tortosa Hidrocanal   

JOVENTUT MATARÓ: Elena Garcia i Anna Costa porteres; Cristina Pi (1), Diana Gomà (2), Isa Latorre, Alba Sevilla  (6), Laura Gallego (4), Ona Muñoz (2), Laura Cardoso (1), Marta Sanchez, Saray Romero (3), Patri Pereira (4).

TORTOSA: Paula Estorach i Estefi Ocaña, porteres; Núria Albacar, Paula Alcaide, Gisel Àngel, Jèsica Bertomeu, Cinta Gisbert, Aida Rieres, Judith Toro, Noel Uriarte, Maria Valldepérez.

> Consulta la classificació

Entrevistes