updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El femení del Joventut millora tot i la derrota

El Joventut femení jugava per tercera setmana consecutiva davant d'un dels equips de la zona alta de la taula i a més a la seva pista, cosa que feia difícil la reacció després de dues derrotes.

De fet la reacció ha arribat perquè l'equip ha jugat un molt bon partit, només amb el dèficit de les pèrdues de pilota en atac, però no s'ha pogut acompanyar d'una victòria ja que el rival s'ha mostrat molt fort en el tram inicial de la segona part.


El Joventut ha treballat molt bé en defensa a la primera part, arribant al descans amb avantatge de 9-10. A la represa l'equip tarragoní ha sortit amb més intensitat, ha donat la volta agafant ràpidament quatre gols d'avantatge, que al final han quedat en tres, però l'equip groc ha donat bones sensacions després de dues jornades dolentes.
 

ASCÓ - JOVENTUT MATARÓ 24-21

Joventut Mataró: Anna Costa portera; Diana Gomà (1), Isa Latorre (1), Alba Sevilla (3), Laura Gallego, Laura Cardoso (3), Marta Laplana , Roser Villalba (2), Marta Sànchez (2), Saray Romero , Gina Jorba (7), Patri Pereira (2).

Entrevistes