updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa guanya dos partits més

Dissabte 26 de novembre el Tortosa Hidrocanal va rebre l’Handbol Gavà, en un difícil encontre decisiu per a les aspiracions tortosines.

Amb una primera part espectacular, les locals van imposar-se des del primer minut de joc, controlant el “tempus” del joc amb un bon plantejament defensiu i un atac fluid i ordenat, arribant a la mitja part amb un avantatge de 8 gols. A l’inici de la segona, el Gavà tímidament va reaccionar, apropant-se a dos gols, però els canvis en el posicionament a la pista de l’atac tortosí va trencar amb totes les alternances de la defensa del Gavà.  Les tortosines van saber aprofitar l’oportunitat i van delectar la grada amb el seu millor joc oferint-li el millor partit de la temporada, demostrant la seva trajectòria ascendent.

CH TORTOSA HIDROCANAL 25 - 17 HANDBOL GAVÀ

Tortosa: Estefi Ocaña i Rebeca Troncho a la porteria; Mireia Andreu, Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Maria Valldepérez, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Noel Uriarte, Judith Toro i Gisela Angel.


El diumenge 4 de desembre arribà el torn de l’enfrontament contra l’OAR Gràcia, que, tot i ser nou equip a la competició, presentava la plantilla del desaparegut Club Sant Quirze, finalista del top4 de la temporada 2009-2010. Primera part molt lluitada del Tortosa que, tot i dominar el joc, no va aconseguir clar avantatge sobre l’equip local que, amb una defensa contundent, va poder controlar l’atac tortosí. A la represa, l’inici dubitatiu de les tortosines va afavorir encara més la igualtat en el marcador. Aquesta fou una part marcada per les errades i el nerviosisme en ambdós equips i per la falta de continuïtat en el joc degut a les continues interrupcions provocades per l’actuació arbitral. Joc deslluït encara que les tortosines van aconseguir assolir els dos punts necessaris per continuar lluitant per situar-se al capdavant de la classificació.

OAR GRÀCIA    19   -   CH TORTOSA HIDROCANAL    20

Tortosa: Estefi Ocaña a la porteria; Mireia Andreu, Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Núria Albacar, Paula Alcaide, Jèssica Bertomeu, Cinta Gisbert, Noel Uriarte, Judith Toro i Gisela Angel.Entrevistes