updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Marc Rodríguez: “No era l’objectiu però lluitarem pel Top-4”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
Marc Rodríguez, jove tècnic de l'OAR femení Foto: OAR Gràcia Marc Rodríguez, jove tècnic de l'OAR femení

Entrevistem a Marc Rodríguez, tècnic del femení de l’OAR Gràcia Sabadell, un dels equips que lluita per una plaça per jugar el Top- 4 de Lliga Catalana Femenina

Com valores la temporada que esteu fent fins ara?
Crec que la temporada està sent força positiva. Som un equip molt jove que a principi de temporada ens vam marcar l’objectiu de treballar i continuar millorant i competir per estar el més amunt possible i crec fins ara que ho hem fet molt bé. Quan només queden dues jornades de lliga estem amb opcions de lluitar per entrar a jugar el Top- 4 que és on volíem estar.

L’objectiu a principi de temporada era entrar a jugar el Top- 4?
No, en cap moment ens vam marcar jugar el Top- 4, ni des de l’equip, ni des del cos tècnic ni des del club ex va fixar aquest objectiu. Ara, sí que sabíem que si es feien bé les coses es podia presentar aquesta opció, i així ha estat. Ens ho hem guanyat i ara quan resten dues jornades tenim opcions d’acabar entre els quatre millors equips de la categoria i lluitarem per això. Però l’objectiu sempre ha estat jugar sense pressió i treballar i continuar millorant.

Com afronteu el partit davant el Sant Vicenç?
Encarem el partit amb molta il·lusió i amb moltes ganes, queden dues jornades per acabar la lliga i depenem de nosaltres per jugar el Top- 4. Sabem que serà un partit molt complicat, però tenim moltes ganes i si fem les coses bé tindrem opcions.

Quina creus que pot ser la clau del partit?
Crec que la clau per part nostra serà jugar amb la mateixa intensitat amb la que juga sempre el Sant Vicenç. Elles són un equip molt intens, si nosaltres som capaces de jugar els 60 minuts amb aquesta intensitat que requerirà el partit arribarem al final amb opcions. Serà molt important la intensitat defensiva des del primer minut, si estem bé en defensa i aturem el seu atac tindrem moltes opcions de lluitar pel partit.  

Si guanyeu a Sant Vicenç, tindreu a la butxaca el Top- 4?
No, ni molt menys. Nosaltres sabem que si perdem ens quedem sense opcions de jugar el Top- 4, però si guanyem encara no estarà res decidit. Si nosaltres perdem el darrer partit i elles guanyen el Tortosa quedaren quartes elles i nosaltres ens quedarem fora de la final a quatre. Està clar que nosaltres hem de guanyar allà, però després hem de guanyar el darrer partit perquè sinó quedarem fora.

El darrer partit de lliga és davant el Granollers B, un equip que no s’hi juga res. Pot ser un rival assequible?
En aquesta lliga de rival assequible no n’hi ha cap, els Granollers és un equip molt perillós i allà a la primera volta vam perdre. Són un filial amb gent jove amb molt de talent i l’escola de base del Granollers és de les millors, per tant són un molt bon equip i la seva filosofia és sempre competir al màxim nivell, no crec que ens regalin res. Serà un partit molt complicat i intens on haurem de donar el millor de nosaltres.

En un hipotètic cas de jugar el Top- 4, creus que teniu opcions de guanyar?
Ara mateix no et puc dir gaire cosa. Primer de tot hem d’aconseguir la classificació per jugar el Top- 4 i després ja veurem que passa. Ara, si juguem la fase final nosaltres passaríem com a quart classificat i jugaríem contra l’Ascó, el primer classificat, el millor equip de la competició fins ara i que a més organitza a casa el Top- 4. Seria una fita molt complicada, però si aconseguim entrar-hi hi anirem amb molta il·lusió i ganes de competir. Un cop allà no renunciarem a res i ho intentarem fer el millor possible. Però primer hem de guanyar aquests dos darrers partits de lliga i després ja veurem què passa.

Entrevistes