updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Resum de la 4a jornada de #LligaCatFem amb noves sorpreses

Si una cosa fa especial aquesta Lliga Catalana Femenina 2013-14 és que pot passar de tot. Això s'ha vist aquesta setmana en què el Gavà ha perdut la seva condició de líder empatant al camp del cuer; o veient que el líder actual (l'Ascó) va guanyar per la mínima en la primera jornada al camp del Mataró, únic equip que encara no ha puntuat.

Granollers Atlètic 25-25 Gavà

El jove equip del Granollers Atlètic va aconseguir sumar els seus primers punts contra un Gavà que perd el liderat en favor de l'Ascó. Una sorpresa veient la classificació, però menys si tenim en compte el potencial global del filial vallesà.

Castelldefels B 25-30 Ascó

L'Ascó va aconseguir un gran triomf a Castelldefels que els permet col·locar-se com a líder en solitari aprofitant l'ensopegada del Gavà. El partit va començar amb una sortida fulgurant del jove conjunt castelldefelenc (6-1), però poc a poc les coses es van anar igualant fins a marxar al descans amb un marcador més ajustat de 13 a 11. La segona meitat va ser clarament de les ebrenques que després d'aconseguir empatar a 17, van donar-li la volta per acabar guanyant de manera molt clara.

Tortosa 34-29 Vilamajor

Les tortosines segueixen fent-se fortes a casa i mantenen d'aquesta manera la tercera plaça a la classificació.

Sant Esteve Sesrovires 28-26 Molins de Rei

L'esperat i interessant derbi del Baix Llobregat va acabar amb el primer triomf de la història del Sant Esteve Sesrovires davant el Molins de Rei. Un equip, el molinenc, que no acaba d'arrencar i queda clar que de moment no és el potent equip de temporades passades.

La primera meitat va acabar amb dos d'avantatge per les locals (14-12), però a la represa el Molins va saber reaccionar per posar-se per davant (18-20) liderades per Desirée Carvallo que va fer 10 gols. Però la capacitat de reacció de les locals va ser molt bona i van acabar guanyant el partit amb una gran actuació de les seves porteres.

OAR Gràcia 27-27 Vilanova

Empat a Sabadell entre dos equips que demostren jornada rere jornada que volen fer una passa endavant respecte al que van aconseguir la temporada passada.

El Sant Vicenç (5è) - Joventut Handbol Mataró (11è) es juga aquest divendres 8 ja que l'equip local no disposava de pista.

Entrevistes