updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia Lliga Catalana Femenina: Molins i Roca es juguen la tercera plaça

Aquest cap de setmana els dos líder de la categoria tenen partits assequibles davant rivals de mitja taula, mentre que Molins i La Roca disputaran el partit de la jornada on estarà en joc la tercera plaça.

Associació Lleidatana (1r) - Tortosa (6è) dissabte 18:30 hores

Partit fàcil a priori pel líder a casa que rep un Tortosa que a principi de temporada aspirava a jugar el play-off pel títol, però que no està fent una gran temporada.

Granollers (2n) Ascó (7è) diumenge 13 hores

El Granollers necessita la victòria per continuar al capdavant de la classificació davant un Ascó que ve amb la moral alta després de derrotar a casa al Molins.

Molins de Rei (4t) - La Roca (3r) dissabte 19:15 hores

Aquest sense cap mena de dubte és el partit de la jornada. Les locals volen fer valer el factor camp per emportar-se la victòria i refer-se de la desfeta a Ascó. La Roca sembla que arriba millor al partit, però per emportar-se la victòria haurà de suar de valent.

Gavà (5è) - Gràcia (11è) dissabte 21 hores

Les locals continuen a la caça de la quarta plaça i aquesta setmana tenen una gran oportunitat per retallar diferències amb els dos equips que tenen per sobre, Molins i La Roca que aquesta setmana s’enfronten entre ells.

Joventut Mataró (10è) - Salle Montcada (12è) dissabte 20 hores

El conjunt local amb moltes baixes rep un rival directe per la lluita per la permanència. Les mataronines surten com a favorites, però les visitants si volen mantenir la categoria han de començar aquests partits davant rivals directes.

Vilamajor (8è) - Vilanova del Camí (9è) dissabte 19:45 hores

Partit de pronòstic incert entre dos equips que es troben situats a mitja taula lluny dels llocs de descens.

Entrevistes