updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Gavà derrota el líder imbatut i es reenganxa a la lluita pel Top-4

  • Escrit per ASSOC. LLEIDATANA

El Gavà va derrotar el líder de Lliga Catalana, l'Associació Lleidatana d'Handbol. Les lleidatanes van caure a la pista d'un rival molt incòmode, darrer subcampió de la copa catalana i que només havia perdut tres partits a la present temporada.

L'equip lleidatà arribava al matx amb la baixa de darrera hora de Jennyfer Nana però recuperava de les molèsties a la mà d'Irina Pop. Les jugadores lleidatanes van arribar concentrades a l'inici del partit, donat que el rival es tractava d'un equip experimentat però que havia mostrat símptomes d'irregularitat durant la present campanya.

Des dels primers minuts de partit, les barcelonines ja van deixar clar que serien un rival duríssim i van tutejar les lleidatanes fins que a mitjans de la primera meitat començaven a agafar avantatges que al final del partit serien definitius.

Com ja ha estat la tònica de tota la temporada, la defensa de l'Associació va ser el seu punt més feble. Només als primers deu minuts, la defensa 5:1 plantejada pel tècnic croat, Miroslav Vujasinovic, havia donat el seu fruit amb les recuperacions de pilota i posteriors contracops d'Emma Precup. Però tot seria un miratge doncs les jugadores del Gavà aconseguien superar un i un altre cop la defensa blava. A més a més, la fluixa aportació de Kora a la porteria lleidatana i un atac que no es mostrava tant encertat com als partits anteriors, feien que les barcelonines anessin agafant un avantatge de 5 gols en acabar el primer temps que al final seria definitiu.

Seriós partit del Gavà

A la represa, la tònica semblava que seria la mateixa. Les barcelonines, aconseguien augmentar l'avantatge fruit d'una intensitat elevadíssima en defensa i una concentració que minava la moral lleidatana. Tot i això, l'Associació va treure el seu orgull als voltants de l'equador de la segona meitat i va poder remuntar el marcador fins el 25-23 que reflectia l'electrònic al minut 45. Però els nervis i la precipitació en atac va fer impossible completar la remuntada, ans al contrari. El Gavà va continuar amb el seu seriós partit i va fer el que va voler en atac, superant un altre cop la defensa blava i marxant a prop del final amb un avantatge de 7 gols que l'associació va reduir fins el 34 a 29 del final.

Molt bon partit de les pupiles de José Antonio Gallego que van demostrar que són un equip a tenir molt en compte a la segona volta de la competició.

CLUB HANDBOL GAVÀ 34-29 ASSOCIACIÓ LLEIDATANA HANDBOL

CH GAVÀ: Rebeca Quesada, Susana Rico (2), Edurne Galindo (3), Judith Molero (9), Marta Galindo, Vanessa Nogales (2), Marta Bennasar, Mairena Quesada, Ludmila Tovar, Vanesa Zafra (9), Judit Pérez, Marta Gonzalez, Montse Rodríguez (8) i Brenda Arias.
ASSOCIACIÓ LLEIDATANA: Mariama Kora, Imma Soto (3), Rocío Suiz, Irama García (2), Irina Pop (9), Montse Escala (2), Judit Rovira, Emma Precup (12), laia Ribalta (1), Lucía Pasamán, Mai Daou, Aissata Dieng i Natàlia Caldés.
MARCADOR cada 5': 2-1, 4-5, 9-7, 12-9, 15-10, 18-13, descans; 21-15, 23-19, 25-23, 27-24, 30-25 i 34-29.

Entrevistes