updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

12a Jornada de Lliga Catalana Femenina: El Gavà sorprèn el líder

L'Associació Lleidatana que fins estava imbatut i que ja havia guanyat a tots els equips que el seguien a la classificació, va caure aquesta setmana davant un voluntariós Gavà (34-29), que necessitava un triomf com aquest per seguir aspirant a la lluita per les places de Top-4. Les gavanenques van fer una gran defensa i van derrotar a les lleidatanes, que tot i això segueix com a líder en solitari, però seguit a dos punts per tres equips (La Roca, Granollers i Molins).


Molins, La Roca i Granollers no fallen

També era molt interessant el partit Molins de Rei - Tortosa, que va acabar amb triomf local 21-17 amb un resultat que demostra que les tortosines són un equip molt sòlid també fora de casa. Van ser les visitants les que van dominar tota la primera meitat, arribant al descans guanyant d'un gol. A la represa la igualtat va ser molt gran, i es va arribar als darrers minuts amb les locals guanyant d'un gol, però al final van aconseguir sentenciar.

 

La Roca i Granollers ho tenien més fàcil i van complir, deixant curiosament als seus rivals amb només 14 gols:

BM La Roca 28-14 Salle Montcada

Granollers 34-14 Sant Esteve Sesrovires

D'aquesta manera, els tres perseguidors de l'Associació Lleidatana es col·loquen els tres amb 18 punts.

 

Semblava que hi podia haver igualtat al partit que es jugava a Vilamajor, però el Joventut Mataró –que acusava algunes baixes importants ofensivament– va perdre de manera més clara de l'esperada (30-17), davant un Vilamajor que va fer un bon partit i s'allunya de la zona baixa.

 

Per la seva banda, l''Ascó continua complint i guanyant el partits que juga contra els equips de la zona baixa. Aquesta setmana la "víctima" va ser el Vilanova que no va poder fer res en aquest complicat desplaçament perdent 28-22.

Entrevistes