updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

“Si tinguéssim l’actitud que hem de tenir ara estaríem a mitja taula”

  • Escrit per ELOI SIVILLA
Isa Latorre, primera per l'esquerra, contra la Lleidatana Isa Latorre, primera per l'esquerra, contra la Lleidatana

Parlem amb Isa Latorre, jugadora del Joventut Handbol Mataró i una de les jugadores amb més experiència a la categoria.

Com has vist l’equip en el que portem de temporada?
Molt irregular. Amb moltes baixades i pujades i la veritat és que crec que no hem estat un equip en el que portem de temporada. Fins ara no hem estat un equip regular, estable ni compacte.

Creus que els molts canvis que ha tingut la plantilla aquest estiu han afectat la dinàmica de l’equip i que no sigueu regulars?
En part sí, però no tota la culpa és d’aquest fet. Està clar que l’equip ha patit moltes baixes i tenim moltes jugadores noves, moltes d’elles són molt joves i no tenen experiència, hem canviat l’entrenador i encara ens hem d’adaptar als nous sistemes i conjuntar-nos més com a equip.  Però a part d’això crec que ens ha faltat actitud, hem anat a jugar molts partits sense actitud i fins i tot crec que ha faltat compromís.

Quin és l’objectiu de l’equip aquesta temporada?
La permanència sense cap mena de dubte, ara estem a la part baixa de la classificació i el que hem de fer és sortir d’aquí el més aviat possible.

Quin són els vostres rivals directes?
Els de la part baixa de la classificació com el Sant Esteve Sesrovires, Montcada, Vilamajor, OAR Gràcia  i Vilanova del Camí.

Aquesta setmana jugueu a Vilamajor, com es presenta el partit contra aquest equip  que acaba de pujar a la categoria?
Això depèn de nosaltres. Si nosaltres estem bé i tenim actitud crec que podem guanyar, ja que és un equip està més o menys com nosaltres a la classificació. Jo crec que nosaltres som superiors, però hem de fer valer la nostra experiència i guanyar el partit. Tot dependrà de l’actitud que tinguem.

Creus que la diferència de punts que hi ha a la classificació entre els de dalt i vosaltres és la que hi ha realment?
Jo crec que amb alguns equips dels de dalt la diferència és molt gran, però amb altres no, i ja ho hem demostrat perdent de només un gol amb el Tortosa, o fent bon partit davant l’Ascó. Però com ja t’he dit abans això depèn de nosaltres i de l’actitud que posem a cada partit. Hem anat a molts partits sense actitud i això es paga, a més hi ha partits que hem perdut de molts gols i tampoc ens ho mereixíem. Crec que si l’equip estigués unit i amb ganes i amb actitud ara hauríem d’estar a mitja taula i no terceres per la cua com estem ara.

Entrevistes