updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Prèvia de Lliga Catalana Femenina: El partit de la jornada a Molins de Rei

L'Associació Lleidatana continua intractable i ja té quatre punts d'avantatge després de superar el Granollers. Aquesta setmana juga a la pista del Gavà, el sisè classificat, a les 19:30 hores, en un partit en el que el líder és favorit, tot i que haurà de lluitar per assolir el triomf.

Molt interessant és el Molins (3r) - Tortosa (5è), que destaquem com a "partit de la jornada, i que es juga el dissabte a les 19:15 hores. Partit entre dos equips de la part alta de la clasificació on les visitants arriben més necessitades de punts, ja que si perden s'allunyaran una mica més del grup capdavanter que ara mateix sembla ben definit. Les tortosines la setmana passada van perdre d'un sol gol contra La Roca, mentre que el Molins va guanyar a la pista del cuer però sense fer un gran partit.


La Roca i Granollers ho tenen més fàcil:

BM La Roca (4t)- Salle Montcada (12è), 19 hores

Les locals no haurien de tenir problemes per superar un Montcada que lluita per salvar-se.

Granollers (2n)- Sant Esteve Sesrovires (13è), 20:30 hores.

Les locals reben la visita del cuer de la categoria.


Pot haver-hi més igualtat en els altres dos partits:

Vilamajor (9è) - Joventut Mataró (11è), diumenge 12 hores.

Partit de pronòstic incert on les de casa tot i acabar de pujar a la categoria surten com a favorites i més si juguen a casa.


Ascó (7è)- Vilanova (8è), dissabte a les 16:25 hores

Partit igualat on pot guanyar qualsevol dels dos equips, les locals volen fer valer el factor camp per emportar-se la victòria.

Entrevistes