updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Tortosa cau a casa davant La Roca

  • Escrit per Handbol Tortosa

L’equip tortosí afrontà el partit de la setmana passada contra el conegut equip del BM La Roca, en un enfrontament que es plantejava a priori complicat. El club roquerol ha apostat fort per aquest equip amb fitxatges i renovacions tant quant a les jugadores com a la banqueta, executant un inici de temporada molt bo i perfilant-se com un seriós candidat per classificar-se per a les finals de Catalunya i esdevenint un rival directe a les aspiracions tortosines de repetir classificació.

L’equip visitant va desplaçar-se recolzat amb un nombrós grup d’aficionats que van compartir graderia amb l’afició local. Des d’un principi s’intuí que l’encontre seria excepcional, i cap dels dos equips va decebre les expectatives. Ritme, alternances en el marcador, atacs controlats, tècnica, defensa... ambdós equips van donar un espectacle de joc a la pista amb un joc net i respectuós. La igualtat es va mantenir en el decurs de tot l’encontre, però al minuts final les visitants van estar més encertades i es van emportar el triomf.  Tot i el resultat advers, balanç positiu del partit on les tortosines es van retrobar amb el seu millor joc emocionant i vibrant, amb un bon plantejament defensiu i un atac fluid i ordenat.

El dissabte vinent, les tortosines es desplacen al camp del Molins de Rei, actual campió de la categoria, que va renunciar a jugar en Primera Nacional per manca de pressupost.


HANDBOL TORTOSA - BM LA ROCA 25-26

TORTOSA: Paula Estorach i Nerea Cardona a la porteria; Mireia Andreu, Jenifer Cornejo, Aida Rieres, Núria Albacar, Maria Valldepérez, Jèssica Bertomeu, Cinta Gisbert, Eryka Sigüenza, Marta Lliveria i Gisele Angel.

Entrevistes