updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

9a Jornada de Lliga Catalana Femenina: La Lleidatana líder reforçat

L’Associació Lleidatana continua en ratxa i segueix comptant els seus partit com a victòries. Les de la Terra Ferma van superar el seu primer test de nivell, guanyantd e manera clara al BM La Roca d’onze gols.

Associació Lleidatana 37 - 28 La Roca
El Lleida no ho va tenir tan fàcil com sembla indicar el marcador final (37-28). Les roqueroles van sortir molt ficades i van saber superar la defensa oberta de les de Miroslav Vujasinovic, i manant al marcador fins passat l’equador de la primera meitat (11-12), però les locals van reaccionar i al descans ja manaven de quatre gols. A la represa, les locals van posar la directa demostrant de manera clara que ja són les grans favorites a la primera plaça que ocupen des de fa unes jornades. La setmana vinent gran partit a la pista del Molins de Rei.

Els altres dos perseguidors de l'equip lleidatà jugaven fora eren favorits i van complir:Joventut Mataró 19 - 30 Molins de Rei

El Molins de Rei va guanyar de manera clara davant un Joventut que segueix mostrant una bona imatge contra els equips de la zona alta demostrant que ha millorat en rodatge respecte a l’inici de temporada.

 Es va mantenir la igualtat en el marcador fins gairebé el minut 20 de la primera part, en que el resultat era 6-5 favorable a les locals. Però el Molins va reaccionar en un temps mort i al descans la diferencia ja era 8-14.

Vilamajor 27 - 37 Granollers

El Granollers va demostrar que està un punt per sobre d’un Vilamajor que fa setmanes que no pot puntuar però està aprofitant el seu gran inici de temporada per mantenir-se a la zona tranquil·la.

 La resta de partits deixen tres equips una mica per sota de la resta:

Tortosa 23 - 19 OAR Gràcia

Important triomf del Tortosa que el col·loca provisionalment a la zona de Top-4, superant la Roca que en surt.Sant Esteve Sesrovires 23 - 35 Ascó

L’Ascó comença a sortir de la “zona calenta” i continua sense fallar amb els conjunts de la zona mitja-baixa. Les sesrovirenques van resistir molt bé a la primera meitat (10-13), però el major potencial visitant a la represa va acabar obrint el marcador.Salle Montcada 14 - 16 Vilanova Camí

Partit de defenses, en el que es va notar la importància que els dos conjunts li donaven a aquest partit. Finalment van ser les vilanovines les que van emportar-se els dos punts que segur que els seran de molt de valor en la lluita per eludir el descens a 1a Catalana.

Entrevistes