updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers eliminat per un gran BM Elche

Foto: @cbm_elche L'equip del BM Elche després de superar l'eliminatòria a l'Olímpic Foto: @cbm_elche

L’equip de Robert Cuesta tenia un repte complicat, com era remuntar quatre gols davant un bon equip com és el BM Elche. A l'hora de la veritat les alacantines han sabut jugar molt bé el partit, han anat sempre per davant, i l'ansietat ha fet que les granollerines estiguessin molt per sota del seu nivell habitual i acabessin caient de forma contundent en aquest segon partit.

KH-7 Granollers 20–34 BM Elche

KH-7 GRANOLLERS: Nicole Wiggins (23% d'aturades) i Marta Mera (21%) porteres; Ona Vegué (5), Jana Sobrepera (5), Carmen Prelchi (4), Ana González (3), Lea Kofler (1), Martina Capdevila (1), Giulia Guariero (1), Mireia Torras, Elene Vázquez, Jana Castañera, Imane Ben Chayab, Laia Moragues.
BM ELCHE: Nicole Morales (17%), Patricia Encinas (66% d'aturades, 1 gol) porteres; Ivet Musons (8), Clar Gascó (6), Ana Isabel Martínez (5), Maria Flores (3), Ekaterina Zhukova (3), Joana Bolling (2), GIselle Menéndez (2), Patricia Méndez (1), Carolina Bono (1), Lysa Tchaptchet (1), Maria Gracia Duque (1), Nuria Andreu i Celia Gilabert.

L'equip granollerí ha sortit amb ganes i durant molts minuts ha plantat cara, amb Ona Vegué i Jana Sobrepera portant el pes realitzador de l'equip. Però ja acostant-se el descans les alacantines han agafat quatre gols d'avantatge, i tot i que al descans la diferència s'havia reduït a dos gols (14-16), es veia que l'equip visitant estava molt més còmode en el partit.

A la represa Robert Cuesta ho ha intentat tot, amb defensa 4:2 oberta, atacant amb 7 sense portera, però res ha sortit bé. L'equip visitant ha defensat molt bé i al darrere ha tingut una actuació impressionant de Patricia Encinas que ho aturava quasi tot (ha fet 19 aturades de 29 llançaments que ha rebut!), fins al punt que en els 20 primers minuts de la segona part l'equip local només ha marcat un sol gol. El parcial ha estat de 1 a 11 i el marcador s'ha situat en un 15-27 absolutament determinant. Ivet Musons en el lateral esquerra no trobava aturador i finalitzava ella o iniciava les penetracions perquè les acabés Clara Gascó en l'extrem dret. El Granollers s'ha anat enfonsant i ha acabat absolutament desaparegut del partit.

Rocasa i Màlaga també endavant

Els altres dos equips de la lliga espanyola que jugaven aquesta competició han jugat els dos partits aquest cap de setmana en el mateix pavelló i tots dos han passat eliminatòria de forma molt còmoda.
El Rocasa Gran Canaria a casa davant Colegio de Gaia portuguès per un global de 61-29.
El Málaga a Viena davant del Wiener Neustadt per un global de 64-32.

Entrevistes