updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El diumenge el KH-7 Granollers busca la remuntada contra l'Elche

Foto: bmgranollers L'equip granollerí, això sí sense Kaba Gassama, ho donarà tot per passar ronda Foto: bmgranollers

Gran repte per a l’equip de Robert Cuesta en la tercera ronda (equivalent a setzens de final) de l’European Cup. El diumenge han de remuntar quatre gols al BM Elche.

KH-7 Granollers – BM Elche, diumenge 19:30 hores (en directe per Esport3)

Partit decisiu a l'Olímpic en el camí del KH-7 Granollers per continuar viu a Europa. L’equip granollerí va fer un bon partit a Elx en l’anada, però va acabar cedint una renda important de quatre gols (26-22), que no serà fàcil de remuntar.

Cal destacar que una de les grans referents en atac de l’equip rival és catalana, la Ivet Musons, la jugadora nascuda a Sant Quirze (San Quirico de Tarrasa diu a la wiquipedia!!) i que ha estat internacional amb la selecció espanyola, i també que a la porteria hi tinguin a Nicole Morales, una ex-granollerina, que va fer un gran partit en l’anada.
Al seu costat també cal destacar la presència de la pivot Lysa Tchaptchet, que ha estat cridada a la selecció per Carlos Viver, de les primeres línies Ana Isabel Martínez i Maria Flores, i de les extrems Joana Bolling i Clara Gascó. Vaja que tenen un set molt fort, completat amb jugadores com Núria Andreu i Giselle Menéndez, que també aporten molt.

Queda clar que les vallesanes hauran de fer un gran partit per poder superar l’eliminatòria, però de la qualitat i de l'esperit competitiu que atresoren es pot esperar la remuntada.

Els precedents a l’Olímpic en partit de lliga són aquests:
2019-20 KH7 Granollers – BM Elche, no es va jugar
2018-19 KH7 Granollers – BM Elche  29-28
2017-18 KH7 Granollers – BM Elche  35-21
2016-17 KH7 Granollers – BM Elche  28-34

Rocasa i Màlaga juguen els dos partits aquest cap de setmana

Els altres dos equips de la lliga espanyola que juguen aquesta competició jugaran els dos partits aquest cap de setmana en el mateix pavelló.
El Rocasa Gran Canaria rebrà el Colegio de Gaia portuguès a Las Remudas barri del municipi de Telde.
El Málaga jugarà els dos partits a Viena davant del Wiener Neustadt.

Entrevistes