El Sant Quirze perd a casa i el Granollers guanya a Tenerife

Judith Sans magnífica com sempre en el pivot Foto: Jordi Prades Judith Sans magnífica com sempre en el pivot

El passat dissabte es va jugar l’antepenúltima jornada, amb el Bera Bera ja campió

Sant Quirze 29–34 Atlético Guardés

El Sant Quirze va fer un magnífic partit davant el subcampió de la Copa de la Reina, l'Atlético Guardés, que entrena el seleccionador estatal José Ignacio Prades, en el que era el penúltim partit a casa en aquesta primera temporada a la Divisió d'Honor... que de moment serà l'última.

L'equip de Dolo Martín va plantar cara durant tota la primera part arribant al descans amb 14-16 i la diferència ajustada es va mantenir fins al 20-22, quan es portaven quasi deu minuts de la segona part. A partir d'allà les gallegues van posar la directa i amb un parcial de 3 a 9 van sentenciar el partit.

Les màximes golejadores van ser Gal·la Carreras, Nerea Gil i Judith Sans (5, cada una) per part local, i la internacional Paula Arcos i Carla Gómez (6, cada una) per part visitant.

Salud Tenerife 21-28 Granollers

Se suposava un partit fàcil per a les granollerines, que jugaven a la pista d'un equip que no ha guanyat a  casa seva en tota la temporada. I així va ser. Al descans el marcador estava en 10-15 i a la represa la diferència va arribar als 10 gols (17-27). Només al final es va relaxar una mica l'equip vallesà.

La màxima golejadora de les locals va ser Paula Martín, la jugadora de l'OAR Gràcia, que es va incorporar a l'equip canari quan l'equip sabadellenc ja tenia la permanència assegurada, i que va marcar 9 gols.
Per part granollerina van ser les "habituals" Giulia Guarieiro i Ona Vegué, amb 6 cada una.