updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Sant Quirze rep el finalista de la Copa i el Granollers juga a Tenerife

L'equip de l'Atlético Guardés després de la Final de Copa Foto: deportecienporcien.com L'equip de l'Atlético Guardés després de la Final de Copa

Aquest dissabte es juga l’antepenúltima jornada, amb el Bera Bera ja campió i amb Morvedre, Sant Quirze, Salud Tenerife i Zonzamas Lanzarote descendits a la nova Divisió Or. Només queda l’interès de les places d’Honor per les quals lluiten Málaga, Gijón, Rocasa Gran Canària i Atlético Guardés.

Sant Quirze – Atlético Guardés, dissabte 18 hores

Partit molt complicat per al Sant Quirze, però atractiu per al públic, ja que rep la visita de l'Atlético Guatdés, el botxí del Granollers als quarts de final de la Copa. L'equip gallec va acabar sent finalista de la mateixa, després de donar la gran sorpresa eliminant a semifinals al Bera Bera.

L'equip de A Guarda, que entrena el seleccionador estatal José Ignacio Prades, està en cinquè lloc i lluita per una plaça d’honor i la possibilitat de jugar a Europa la temporada vinent i per tant no tindrà contemplacions davant les de Dolo Martín. El seu principal referent és la internacional Paula Arcos.

A la primera volta el Sant Quirze va fer un gran partit en terres gallegues caient per 28-23

Salud Tenerife - Granollers,  dissabte 20 h

Partit més fàcil per a les granollerines, que estan en 8è lloc i que  sumant els dos punts podrien pujar un lloc, ja que els dos equips que tenen per sobre (Valldolid i Elche) s’enfronten entre ells. Visiten l'equip canari, que ja ha baixat i fins ara a  casa seva encara no ha guanyat cap partit.

A la primera volta contundent victòria granollerina per 35-20

Entrevistes