updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Castelldefels cau davant el potent Bera Bera

Nova derrota pel Castelldefels, aquest cop contra el Bera Bera a Bidebieta, equip que és el màxim favorit a endur-se la Lliga, en el partit avançat a aquest dimarts a causa del matx en competició europea del conjunt basc.

L’equip català poc ha pogut fer davant un Bera Bera que des d’un inici ja dominava el partit, malgrat que en la segona part el conjunt castelldefelenc ha plantat cara a les locals –anotant fins un parcial de 3 a 8–, tot i que de seguida ha tornat a augmentar la distància en el marcador.

Tot i la derrota, cal destacar l’esperit de lluita que ha mostrat el Castelldefels fins a l’últim segon de partit, amb una gran actuació de les dues porteres sota pals i amb gairebé totes les seves jugadores convocades com a anotadores. Val a dir, també, que anar fins a San Sabestián entre setmana –tenint en compte que, a diferència de la resta d’equips, les jugadores van a la Universitat o treballen– és una bona mostra del que aquest grup està disposat a fer per mantenir-se en la categoria i seguir vivint “aquest somni”.

La bona notícia és que una de les jugadores lesionades, Dolo Martín, ha estat avui operada amb èxit, i caldrà veure la evolució que segueix durant les properes setmanes.

BM Bera Bera 36 - 23 Esportiu Castelldefels

BM BERA BERA: Darly Zoqbi (portera), Eli Pinedo (10), Nagore Arizaga (3),  Patri Elorza (1), Matxalen Ziarsolo (3), Adriana Cardoso (4), Libe Altuna (2), Silvia Ederra (7) , Yamiley Rodríguez (portera), Esther Arrojería, Nitsan Dunay (3) María Nuñez (1), Eider Rubio (6), A. Menéndez (1).
E. CASTELLDEFELS: Hege Bolstad (portera), Sara Gil (1), Emma Boada (6), Judtih Sans (1), Ana Moreno (3),Silvia Lladró (portera), Sandra Pérez (2), Alba Royo (1), María Cadens (1), Patricia Espinola (3), Anna Manaut (5) Noelia Leandres.
ARBITRES:  Javier  Alvarez  (País Basc) i Ion Bustamante  (Navarra). EXCLUSIONS: Pel BERA BERA, Silvia Ederra (min, 22 i min. 43), N. Dunay (min. 44); i pel CASTELLDEFELS, Judith Sans (26); Emma Boada (min. 34), Anna Mannaut (min. 59).
MARCADOR cada 5': 5-2, 7-3, 11-5, 16-5, 19-7, 21-8, descans; 22-9, 26-11, 27-14, 29-20, 31-22, 36-23.

Entrevistes