updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El Castelldefels no pot amb el Porriño

Els errors ofensius provoquen una nova derrota a Can Vinader, on no hi ha manera de sumar els dos punts.

L’Esportiu Castelldefels cau davant un rival directe per la lluita dels seus objectius, el Balonmano Porriño. Després d’una primera part molt igualada, l’equip gallec arribava al descans amb una diferència favorable de dos gols determinant per afrontar la segona meitat.

En la segona part, el conjunt local va sortir amb un equip totalment renovat que va donar oxigen a la formació catalana, sobretot en defensa, malgrat que ja va ser difícil atrapar al conjunt gallec en el marcador.

El Castelldefels va realitzar importants tasques defensives que vénen millorant des de fa algunes jornades, i el detonant del partit van ser les errades en atac, que van permetre al Porriño aconseguir una distància de fins a set gols. La portera del conjunt gallec, Alba Araujo, va realitzar un molt bon partit sota els tres pals, i va ser determinant en moltes ocasions en les que l’equip local intentava reduir les distàncies en el marcador.

Treball, esforç, constància i paciència. El Castelldefels ha de seguir treballant per millorar i tirar endavant amb els seus objectius en la Divisió d’Honor Femenina. Ànims i sort, noies!

Esportiu Castelldefels 18 - 24 BM Porriño

ESPORTIU CASTELLDEFELS: Hege Bolstad (portera), Sara Gil (3), Emma Boada (1), Judtih Sans (1), Ana Moreno (1), Carla Gómez , Silvia Lladró (portera), Sandra Pérez (3), María Cadens (1), Patricia Espinola (1), Gael Alfaro (2), Anna Manaut (4), Noelia Leandres (1), Clara Poo.
BM PORRIÑO: Alba Araujo, Maialen Múgica, Paula Fernández (2), Estela Doiro (9), Ana Rodríguez , Aloa Martinez (3), Cecilia Calmeda (2), M. Isabel  Bastero (4), Alicia Fernández (1),Sandra Costas (2), Lorena Pérez (1), Nekane Teres, Calmeda González (2)
ARBITRES: Gonzalo Miranda  i Fernando San Pedro  (Madrid). Exclusions: Pel Castelldefels Anna Manaut (24) i Judith Sans (58), i pel BM Porriño, Nekane Teres (25, 39 y 56) i A. Rodríguez (39
MARCADOR cada 5':  2-2, 4-5, 6-8, 8-10, 10-10, 11-13, descans; 12-16, 13-17, 13-19, 16-20, 18-22, 18-24.

Entrevistes