updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Victòria èpica del Castelldefels a Castro Urdiales

Segona victòria de la temporada per a un Castelldefels acostumat a jugar finals de partit d’infart.

Victòria in extremis més que merescuda del Castelldefels a terres càntabres, partit que no s’ha decidit fins als últims instants. Després d’alternar constantment el resultat a favor d’un i altre equip, el conjunt català ha pogut remuntar un gol en contra a falta de cinc minuts pel final que els hi dóna els dos punts que portaven buscant des de fa ja algunes jornades.

El Castro Urdiales no li ha posat les coses fàcils al conjunt castelldefelenc, i amb aquest partit ha quedat més que demostrat que la lluita per la permanència estarà igualada fins als final. Aquesta victòria ha estat molt important, ja que l’equip càntabre és un rival directe pels objectius de les catalanes.

Partit amb final èpic que l’equip català ha lluitat fins al final i ha pogut resoldre amb victòria gràcies a la magnífica actuació de Sara Gil (6 gols), Anna Manaut (5 gols) i Sandra Pérez (4 gols), a més d’una destacada Hege Bolstad sota pals.

Així doncs, el Castelldefels agafa aire a la classificació i guanya confiança per afrontar els propers partits contra rivals difícils (Porriño i Bera Bera). S’ha notat una millora més que notable des de l’inici de la temporada fins a aquesta setena jornada, així que esperem que aquest partit serveixi per demostrar el que l’Esportiu Castelldefels pot aportar a la Divisió d’Honor Femenina.

El pitjor del partit, la lesió d’Ivet Musons
El Castelldefels no para de rebre males notícies. Després de la important lesió de Dolo Martín d’ara fa dues setmanes que la mantindrà allunyada de la pista entre sis i set mesos, Ivet Musons s’ha lesionat contra Castro Urdiales. En aquest cas, però, ha estat a causa d’una fractura a l’envà nasal i haurà d’esperar a les proves que li realitzaran durant els propers dies. Des d’aquí enviem li també molts ànims a la Ivet!

Promociones Paraíso Castro Urdiales 21 - 23 Esportiu Castelldefels

PROMOCIONES PARAÍSO CASTRO URDIALES: Patricia Aisa (portera), , Andrea Fernández Rebeca Lòpez (6),  Nuria Gracia (8), Maria Vilella (1), María Hernando, Leticia Cobo (6), Cecilia Carini (portera), Irene Costales,  Laura Haya (1), Lorena Brizuela , Patricia Aisa, , Alexandra Gil, Sonia Antolín, Oxana Kirichenko.
ESPORTIU CASTELLDEFELS: Hege Bolstad (portera), Sara Gil (6), Ivet Mussons (3), Emma Boada , Judtih Sans (1), María Cadens (1), Patricia Espinola (2) , Silvia Lladró (portera), Sandra Pérez (4), Gael Alfaro, Clara Poo, Ona Muñoz (1), Anna Manaut (5), Carla Gómez.

EXCLUSIONS:  Castro Urdiales: Rebeca López (min 6); Leticia Cobo (min 59). Esportiu Castelldefels: Gael Alfaro (min 14 i 24); Judith Sans (min. 58)

PARCIALS cada 5': 1-3, 2-6, 5-8, 8-9, 9-10, 11-10 descans; 13-12, 14-15, 16-17, 18-19, 21-20 i 21-23.

Entrevistes