updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

El KH-7 Granollers tanca la primera fase amb un partit tranquil

Foto: atlantico.net Imatge d'un partit anterior entre KH7 Granollers i Porriño Foto: atlantico.net

El KH-7 Granollers ja classificat per a la fase per al títol tanca el dissabte la primera fase de la lliga amb un partit sense massa transcendència davant del Porriño.

Classificació del grup B de la Divisió d'Honor Femenina

KH-7 GRANOLLERS - PORRIÑO,  dissabte 19 hores

Últim partit de la primera fase per a l’equip de Robert Cuesta, que mirant la classificació ho hauria de tenir problemes per superar l’equip gallec al que ja va derrotar a casa seva per 23-26. Però atenció perquè el Porriño va ser capaç de guanyar a la pista del Rocasa Gran Canaria. Les seves principals puntals ofensius són Soraia Vieira i Mònica Oliveira, que han marcat entre les dues més de la tercera part dels gols de l’equip.

L'última visita del Porriño en partit de lliga va ser la temporada 2018-19 i la victòria va ser per a les gallegues per 20-24.

Ja que l'equip gallec no entra a la fase per al títol i les granollerines sí, l'únic al·licient del partit per a les locals és el d'obtenir l'honorífic primer lloc de grup en la primera fase.

Ja se saben els 8 equips que disputaran la fase pel títol, i aquesta és la puntuació que ara mateix tenen acumulada: Bera Bera 9, KH-7 Granollers i Rocasa Gran Canaria 7 punts, BM Elche i Atlético Guardés 6, Málaga 3 i Gijón i Valladolid 2.
Queden pendents els partits Gijón - Rocasa Gran Canaria, Valladolid - Bera Bera  i Màlaga- Atlético Guardés, que es juguen aquest cap de semana
.

 

Entrevistes