updated 6:35 AM CEST, Apr 1, 2017

Dolo Martín, sis mesos lluny de les pistes

  • Escrit per Ariadna Cañameras @AriCanameras

Les proves mèdiques van confirmar que Dolores Martín, jugadora de l’Esportiu Castelldefels, pateix una lesió greu al genoll: la famosa “Triada”. Un contratemps important que la farà estar de baixa un temps mínim de 6 mesos.

A Martín, que es va lesionar en el partit que es va jugar el passat dissabte contra el Zuazo de Barakaldo, se li ha diagnosticat l’anomenada “Triada”: una ruptura dels lligaments interns, externs i creuats del genoll. Aquesta lesió, com es preveia, és molt greu, i necessitarà un mínim de sis mesos per tal de recuperar-se.

 

Una jugadora clau

Dolores Martín és una de les jugadores clau dins del conjunt castelldefelenc, mostrant una gran efectivitat en atac i molta seguretat en defensa que li permeten, juntament amb la seva força anímica, carregar-se l’equip a les espatlles i ser una referent dins del joc del Castelldefels.

Martín diu adéu a pràcticament tota la temporada restant, malgrat que afronta la lesió amb la seva força característica que segur que la durà a aconseguir bons resultats. Tot i que la baixa és important dins de l’equip, el Castelldefels té una àmplia plantilla de jugadores joves i amb molta energia i il·lusió, i segur que el conjunt català podrà tirar endavant amb el suport de Dolo des de la grada.

Des d’aquí enviem molta força a Dolores, un gran exemple de bona jugadora dins i fora de la pista. Ànims!!

Entrevistes